Postat în original de
S. Stefan
De ce sa urmaresti un asemenea procentaj 80-20%, 30 - 40%. Un link este valoros si daca are dofollow si daca are nofollow.
De ex cu ce te incurca un link nofollow care iti aduce trafic? Cu ce te incurca link-uri(chiar daca iti strica procentajul de 80-20) de pe youtube care iti aduc foarte mult trafic? Cu ce te incurca un link nofollow intr-un comentariu foarte bun pe un blog popular care iti aduce trafic? Pana la urma nu cred ca exista vreun site care sa nu primeasca si link-uri nofollow.
Daca tot sunteti atat de pasionati de procente analizati site-urile din top 10-20 care se pozitioneaza pe cuvantul/cuvintele cheie pe care vreti ajunteti pe prima pozitie si site-urile din nisa respectiva ca sa va dati seama de procentajul pe care trebuie sa il obtineti. 20-80 sau 30-40 s-ar putea sa nu fie la fel pe "jocuri" cu "stiri" sau "tigara electronica". Este la fel cum este cu procentajul textului ancora. Difera de la nisa la nisa.
Eu zic sa va uitati pe o parte din site-urile de mai jos si la cele de pe ro sa vedeti ca procentajul difera de la site la site. Ideea ca trebuie cu exactitate 10% cu 90% sau 20 -90% nu cred ca ar trebui sa va mai bantuie.
Pentru mine un link nofollow care aduce trafic este la fel de valoros ca un link dofollow. Incerc sa cat mai multe link-urile dofollow dar si link-uri nofollow care aduc sau pot aduce traffic fara sa fiu obsedat de un anumit procentaj. Ex de link-uri gasiti suficiente pe net in special la site-urile mari.
Rog un moderator sa stearga postarea de mai sus. Am postat din greseala de 2 ori.