16th April 2013, 16:19
5 out of 5 members found this post helpful.
dofollow vs nofollow
Dragilor,
Vad ca nu s-a tratat acest subiect, explicit pe forum, intr-un thread "al lui" ...si cred ca este un subiect pe care ar trebui sa il amintim pentru ca ne lovim de nofollow vs dofollow in campaniile noastre de linkbuilding.
Atasez mai jos o poza unde albastru deschis inseamna nofollow iar albastru inchis dofollow( opensiteexplorer :d ), link-uri ce vin catre domeniile specificate sub grafic. Care credeti ca este raportul ideal si de ce?
Print screen-ul este facut pentru Root Domain Metrics - adica exact link-urile ce ne vin din comentariile de pe bloguri!
Credeti ca este bine sa nu avem nici un nofollow? Sau in ochii lui Mr. G asta va parea lipsa de naturalete?
Parerea mea este ca aceste link-uri sunt utile pentru:
1. Naturalete
2. Total Linking Root Domains (gasit in WMT domenii de pe bloguri nofollow care link-uiau din comentarii catre mine)
3. Nr. total de clase C diferite
Dar chiar daca sunt acolo...or avea vreun efect?
Eu cred ca DA
Pentru punctele 2 si 3, bineinteles, trebuie sa gasim bloguri diferite pe clase C diferite, iar asta este o discutie separata.
Voi ce parere aveti?
dfvsnf.JPG
Ultima modificare făcută de lawrians; 16th April 2013 la 16:39.
Motiv: am atasat poza
16th April 2013, 17:03
0 out of 1 members found this post helpful.
Scuze de confuzie! Voiam sa spun ca nu ar trebui sa fie aceasta delimitare cu dofollow si nofollow in scop de manipulare. din cate stiu daca pui nofollow nu ii duci mai nimic, subliniez "mai" caci sunt convins ca ceva beneficii transferi prin link-ul respectiv. Oricum interpretarea e subiectiva, iar cei ce vand si cumpara link-uri o fac clar cu scopul de a urca site-ul propriu.
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 16th April 2013 la 17:29.
Motiv: Revizuire raspuns
16th April 2013, 18:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca atata timp cat exista un procent de linkuri nofollow chiar daca este 20% sau 80% va fi ok. Problema ar putea aparea atunci cand ai un volum mare de linkuri dofollow si aproape de 0 linkuri nofollow. De ce spun ar putea? Pentru ca si atunci daca sunt facute cu cap , incat sa para naturale nu vad care ar fi problema. Dar G cred ca isi pune un semn de intrebare cand vede ca ai numai linkuri dofollow si daca mai ai alte chestii care te-ar baga la fundul galetii treaba nu-i a buna. Asa ca eu prefer sa nu atrag atentia cu chestia asta si creez in proportie de 30-40% si linkuri nofollow.