Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: dofollow vs nofollow

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    264
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu a zis nimeni ca poate face rau...dar incerc sa gasim aici avantajele/dezavantajele strict dpdv SEO
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lawrians Vezi Post
    Nu a zis nimeni ca poate face rau...dar incerc sa gasim aici avantajele/dezavantajele strict dpdv SEO
    Uite un video interesant.
    Are nofollow links irrelevant? - YouTube
    si
    Two questions about nofollow

+ alte topicuri de unde poti sa iti formezi o parere:
    Are nofollow links irrelevant?
    Linkurile nofollow inutile ?
    nofollow a ajuns o moda ?
    Link urile Nofollow
    Link-uri "nofollow"

si restul le gasesti printr-o simpla comanda.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    De ce sa urmaresti un asemenea procentaj 80-20%, 30 - 40%. Un link este valoros si daca are dofollow si daca are nofollow.

De ex cu ce te incurca un link nofollow care iti aduce trafic? Cu ce te incurca link-uri(chiar daca iti strica procentajul de 80-20) de pe youtube care iti aduc foarte mult trafic? Cu ce te incurca un link nofollow intr-un comentariu foarte bun pe un blog popular care iti aduce trafic? Pana la urma nu cred ca exista vreun site care sa nu primeasca si link-uri nofollow.

Daca tot sunteti atat de pasionati de procente analizati site-urile din top 10-20 care se pozitioneaza pe cuvantul/cuvintele cheie pe care vreti ajunteti pe prima pozitie si site-urile din nisa respectiva ca sa va dati seama de procentajul pe care trebuie sa il obtineti. 20-80 sau 30-40 s-ar putea sa nu fie la fel pe "jocuri" cu "stiri" sau "tigara electronica". Este la fel cum este cu procentajul textului ancora. Difera de la nisa la nisa.

Eu zic sa va uitati pe o parte din site-urile de mai jos si la cele de pe ro sa vedeti ca procentajul difera de la site la site. Ideea ca trebuie cu exactitate 10% cu 90% sau 20 -90% nu cred ca ar trebui sa va mai bantuie.

Pentru mine un link nofollow care aduce trafic este la fel de valoros ca un link dofollow. Incerc sa cat mai multe link-urile dofollow dar si link-uri nofollow care aduc sau pot aduce traffic fara sa fiu obsedat de un anumit procentaj. Ex de link-uri gasiti suficiente pe net in special la site-urile mari.

Rog un moderator sa stearga postarea de mai sus. Am postat din greseala de 2 ori.
    Stefan nu am zis nicaieri ca trebuie sa urmaresti un precent anume. Am zis ca si daca ai 80 si daca ai 20 este ok. De asemenea am spus ca poti sa ai doar linkuri dofollow, fara niciun nofollow si sa fi bine mersi atata timp cat profilul linkurilor tale pentru google pare foarte natural. E foarte greu sa iti faci un profil de linkuri foarte natural si cu un buget mic , de aceea eu prefer sa am si niste linkuri nofollow pentru diversitate, ca sa nu atrag atentia lui G si mai mult.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. trecere de la dofollow la nofollow
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 2nd April 2013, 16:59
  2. Ofer comentarii dofollow/nofollow pe bloguri
    De Popa Flavian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th November 2012, 13:31
  3. Comentarii in blog-uri nofollow/dofollow
    De Cucu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th November 2012, 19:50
  4. Dofollow sau Nofollow
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th September 2012, 22:44
  5. dofollow.biz - motor de cautare a blogurilor dofollow
    De mazgalici în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 1st August 2011, 14:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •