Mai este recomandata o campanie de comentarii pe bloguri ca metoda de link building ? Daca da,cate comentarii trebuie sa dai pentru un site aflat inca la inceput ?
Mai este recomandata o campanie de comentarii pe bloguri ca metoda de link building ? Daca da,cate comentarii trebuie sa dai pentru un site aflat inca la inceput ?
Eu cel puțin în primele 3-4 luni nu fac nici un fel de promovare, mă ocup exclusiv de design și conținut. Dar dacă tu vrei să pierzi timpul să comentezi pe bloguri în loc să pui pe site conținut de calitate, atunci pune 3-4 comentarii pe zi, dar ai grijă să o faci mereu la subiect și un minim de 30 cuvinte, încearcă să eviți comentariile de genu "tare, util etc..." și dacă tot comentezi să o faci cu numele tău nu să pui cuvinte cheie. Așa îți mărești șansele de aprobare și nu pierzi timp degeaba și mesajul să ajungă în spam.
Din experienta mea iti pot spune ca daca alegi blogurile potrivite si comentezi cu nume te ajuta la PR dar foarte putin la a urca un cautari, cel putin eu asta am observat
Ok,multumesc pentru toate raspunsurile.M-am lamurit![]()
Poti folosi comentariile ca o metoda de marketing si nu de link building. Daca vrei sa te faci cunoscut, pune linkuri catre profilele tale de Twitter, Facebook, about.me, LinkedIN, etc. Fa o prospectare de bloguri din nisa din care faci parte, urmareste prin Social Media bloggerii respectivi, schimba mailuri cu ei, da-le share la articole si ai grija sa ii mentionezi (merge foarte bine cu @blogger pe Twitter, +blogger pe Google+ si chiar Tag pe Facebook). Comentariile trebuie sa aduca un plus, o completare, o parere personala, o controversa, o critica. Linkurile din comentarii ar trebui sa iti aduca trafic si nu ranking.
Dureaza mai mult dar si beneficiile sunt mai mari. Toate lucrurile de mai sus sunt testate de mine si merg excelent. Asa vei obtine
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Este buna si aceasta metoda dupa parerea mea dar nu trebuie sa exagerezi cu prea multe comentarii pe zi de exemplu cate 20 de comentarii pe saptamana (dar nu toate odata , treptat zlnic) este ok si sa folosesti numele tau real de preferat si la 15-20 de comenturi incearca sa schimbi numele (exemplu de nume ce pot fi folosite , Silviu, P.Silviu , S.Popovici etc) este bine sa schimbi numele ca sa nu aduci cu aceiasi ancora prea multe backlink-uri ca poti fi penalizat de google.
Pont : Daca comentezi intensiv si la subiect pe blogurile populare si cu trafic poti sa atragi atentia celor care comenteaza/viziteaza acel blog si sa vina si la tine pe siteul cu care comentezi ,
P.s dovada ca se pot obtine vizite si altfel AdWords vs Zoso.ro
Marian18 am vrut sa iti dau negativ...
Vezi ca ai spus niste prostii. Daca ai un blog personal si pe tine te cheama Marian, ai numele trecut pe blog la Contact sau la Despre mine, cum poti tu sa spui ca pe un blog trebuie sa comentezi cu alt nume, decat cel real ca te va penaliza Google.
Daca blogul tau personal este marian18,ro atunci poti sa aduci 100% ancore cu Marian si Marian18. In plus un procent foarte mare de bloguri au nofollow pe linkurile de la comentarii. Linkurile acelea nu sunt crawlate de Google deci nici ancorele nu conteaza.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Da, aduce trafic prin recomandare. Daca comentariul tau este interesant si la subiect lumea o sa doreasca sa vada cine esti. Fiecare postare este ca o carte de vizita pe care o lasi pe internet.
Eu nu prea folosesc comentariile pe bloguri tocmai din cauza numarului mare de spameri, dar recunosc ca este o metoda eficienta daca o faci cu cap. Ti-am dat un +![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)