Nu este chiar asa cu PR-ul, daca ai 1mie de unici din reffering sau direct trafic si PR0 da poate nu te vede bine google-ul , dar cand ai 1mie de unici pe zi din google si PR0, eu cred ca te vede destul de bine .

Referitor la pretul link-ului, s-a ajuns asa pentru ca monetizarea in Romania pe un site care nu vinde nimic este super proasta, si te bucuri macar sa iti platesti hostul sa nu dai tot de la tine.

Am postat eu intr-un alt thread despre site-ul cerintedesistem.com pe care l-am cumparat de vreo luna, am postat pe el pe jocuri cautate pe cuvinte cheie bune si am ajuns ieri la 2.000 de unici si 4 mii de impresii si am facut din google adsense 0.60e , am incercat sa vand un banner cu 15e pe luna, bani care sincer mi se par foarte putini pentru 35.000 de unici pe luna din motoare de cautare, si nici macar un mesaj nu am primit, poate la 5e pe luna sa vand.

Nu e usor in Romania sa aduci un site la 2mii de unici pe zi, trafic curat si sa nu faci nici 30e pe luna .Cum vad eu lucrurile singura solutie rentabila ar fi sa imi mai fac un magazin online de jocuri si treburi de genu' si sa ii fac reclama intens pe asta poate vand ceva .

Mie mi se pare putin si 1e pe luna link pe site de PR0 care sa fie decent , dar asta e piata acum si pana nu esti in stare sa iti monetizezi singur site-urile iei 1 cent de la adsense si 1 e pe luna pe link .