Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: O ipoteza ..

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit O ipoteza ..

1. Din cate am vazut pe forum linkurile din semnatura sunt dofollow corect?
    2. Din cate vad din ce se scrie aici google decine tot mai "destept" in ideea in care apreciaza lucrurile care apar natural, gen backlinkuri care apar natural bla bla (corectati-ma daca am gresit pana acum), se spune iarasi ca backlinkurile care vin din locuri care nu au relevanta cu continutul pagini unde duce acel backlink nu au mare valoare, corect pana aici?

Intrebarea mea e de ce toata lumea isi umple semnaturile cu linkuri cu anchor text? Ce releventa are sa zicem ipotetic "Cresterea de gandaci de rasa" cu SEO ??

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    33

Implicit

Cred ca punctele de mai sus sunt valabile in mod special pe .com. Pe .ro, lucrurile sunt mai relaxate, ca sa zic asa. La unul din site-urile din semnatura mea , la cautarea "link:site" sunt afisate atat link-ul de pe acest forum, cat si un link de pe alt forum.

Varianta cealalta este ca iti faci cunoscut site-ul, nu atat pentru google ci altor useri/clienti....
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    Cred ca punctele de mai sus sunt valabile in mod special pe .com. Pe .ro, lucrurile sunt mai relaxate, ca sa zic asa..
    Depinde, eu din cate am observat conteaza destul de mult si pe romania, ca si experienta proprie am reusit sa pun un site in 10 zile pe prima pagina cu backlikuri de pe pagini relevante, nu e cine stie ce site si inca nu e primul dar pentru un keyword am observat in analytics ca sunt 1000 de cautari si mie imi revin cam in jur de 120 momentan fiind al 4-lea.

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    La unul din site-urile din semnatura mea , la cautarea "link:site" sunt afisate atat link-ul de pe acest forum, cat si un link de pe alt forum.
    Mai merge link:site pe google??

Cu aialalta varianta sunt de acord si eu am avut in semnatura ceva intro vreme.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Florin, s-ar spune ca Google apreciaza link-urile naturale in detrimentul celor platite. Pana la urma un link e tot un link, indiferent cum e luat. Cele naturale tin mai mult timp si sint pe merit, asta e motivul ptr care Google insista ptr ele. Dar asta nu inseamna ca nu poti genera link-uri catre site si prin alte metode, artificiale.

Relevanta e un criteriu discutabil, dar s-ar spune ca link-uril relevente au greutate mai mare. Greutatea lor poate fi definita de continutul sau tipul de site de pe care vin. Totusi, ca valoare de calcul, un link e acelasi ca oricare altul. Relevanta, vechimea, autoritatea sint lucrurile care se adauga unui simplu link.

link:site pe google nu e prea ok, Google isi actualizeaza greu indexul si deci IBL-urile sint vechi. Maine, sper, voi posta un articol pe blog despre o metoda partial platita pentru a vedea IBL-urile cat de cat reale.

Semnaturile, inscrierile in directoare, comentariile pe bloguri sint inca metode bune de a genera link-uri catre site-uri si ele pot suplini unele lipsuri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Inteleg, dar asta cam inseamna ca SEO e ceva relativ, un fel de Dark Magic, pentru ca noi nu o sa stim niciodata ce valoare are un link. Corect?

P.S eu folosesc asta pentru backlinkuri apar cam aceleasi ca si in webmaster tools numai ca putin mai repede aici : Backlinks Checker Tool - Backlink Watch si e free.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Sint tooluri platite cu care poti determina valoarea unui link. Nu asta ar fi problema, ci mai degraba generarea de link-uri relevante si cu greutate...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Tooluri platite.. Interesant..

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Sint tooluri platite cu care poti determina valoarea unui link. Nu asta ar fi problema, ci mai degraba generarea de link-uri relevante si cu greutate...
    ne poti recomanda ceva de incredere?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Florin Traian Vezi Post
    Inteleg, dar asta cam inseamna ca SEO e ceva relativ, un fel de Dark Magic, pentru ca noi nu o sa stim niciodata ce valoare are un link. Corect?
    Si pana acum nu ai inteles asta? Cunostintele si regulile in SEO sunt ceva foarte relativ
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de Pancu Vezi Post
    ne poti recomanda ceva de incredere?
    Uite, am scris azi despre cum poti verifica backlink-urile in mod real, plecand de la 2 topicuri de pe Seopedia. Toolurile sint bune, cam scumpe, dar asta de care vorbesc in articol isi face treaba bine.

Sper ca in primavara sa vin cu un proiect la care particip si care acopera zona de link management si link discovery/backlink checker.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •