Cum ai facut plata beatrice?
Cu card bancar si sincer sunt cam panicata pentru ca imi trec prin cap tot felul de situatii...
C'est la vie!
Banca intervine doar daca nu a efectuat beatrice tranzactia, altfel nu o intereseaza.
Offtopic, ce fel de firma de hosting e aia daca cifra de afaceri pe 2015 e de numai...28.000lei? cite pachete de hosting vinzi in banii astia? cred ca cu citeva conturi reseller ajungea lejer la cifra aia de afaceri...
Au schimbat doar domeniul cu hostland, dar la site peste tot apare hostgator romania....
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Dupa cum am spus sunt mai reticienta cu platile cu cardul iar acum am tot felul de povesti in cap. Sper sa nu fie cazul sa imi fac probleme. Suma pierduta nu ma intereseaza in mod special.
Ca si firme de hosting am mai avut pachet cumparat de la webfactor, alte recomandari?
Multumesc!
C'est la vie!
Daca suma nu-i mare, da-i pace. Desi ar merita niste reclamatii nesimtitii astia.
Eu momentan am site-ul la hangarhosting si sunt foarte multumit inca din luna mai. Am mai avut in trecut de la mxhost si spatiul.ro, eu n-am avut probleme cu ei pe atunci (sa fie mai bine de 3-4 ani).
Mare atentie cand faceti plata cu cardul bancar mai ales la host gator.....In primi ani poate faceti voi plata, dar sunt cazuri cand ei se servesc ei din conturile voastre, fara aprobarea voastra. O spun din propria experienta, am stat la ei 8 ani apoi .... mi-au dublat suma fara nici o explicatie , iar ca sa nu ma piarda mi-a luat bani din cont fara acceptul meu.Banca nu a facut nimic nici dupa o luna... am facut refuz de plata cand am observat ca imi lipsesc bani . In curand ma voi duce la banca si imi voi inchide contul , ca sa nu se mai poata folosi nimeni de contul meu.Marea mea mirare este ca nu stiu cum au trecut de securitatea banci.Aveti grija ce plati veti face cu cardul, eu nu voi mai folosi cardul in afara tarii pentru host-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)