Are cineva domenii gazduite la www.hosgator.ro?
Eu am achizitionat un pachet in week-end, mi s-a confirmat plata insa pana in prezent nu am primit namservare, etc. Am dat e-mail, am sunat, no answer...
Deci?
Are cineva domenii gazduite la www.hosgator.ro?
Eu am achizitionat un pachet in week-end, mi s-a confirmat plata insa pana in prezent nu am primit namservare, etc. Am dat e-mail, am sunat, no answer...
Deci?
C'est la vie!
Deleted
Edit: Sters, era vorba de hostgator.ro (vad ca au fost preluati de Hostland?)
Da sambata seara am cumparat pachetul de pe hostgator.ro iar duminica aparea mesajul ca au fost preluati de HostLand.ro.
Ce ma face sa cred ca nu sunt seriosi e faptul ca am sunat de 3-4 ori si am dat si 2 e-mail-uri si nu raspund.
Nu e vorba de suma de bani in sine ci de faptul ca mi-am dat date bancare, adresa.
Mi-au si trimis factura dar totusi nu raspund...
C'est la vie!
Atunci cand se folosesc de imaginea unei firme internationale pentru a se promova ei pe plan local, cat de seriosi crezi ca pot fi?
Ce te-a facut sa te intrepti catre ei?
Sunt atatea firme ce ofera gazduire web, mult mai serioase si probabil la fel de accesibile ca pret.
Cand pe un site sunt prezente datele de identificare ale societatii care furnizeaza serviciile respective insotite si de datele bancare ma gandesc ca inclini sa crezi ca sunt seriosi. Topicul l-am deschis pentru a-mi fudamenta o parere finala si eventual sa iau masurile ce se impun in astfel de situatii.
C'est la vie!
acum 3 luni am cumparat....mi s-a confirmat plata...si nici dupa 2 sapt nu am primit hostingul. am facut disputa. banii inapoiati si toate cele bune!
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Cel mai bine cere banii inapoi si ia de altundeva. Niste date ale societatii prezente pe site nu sunt suficiente, s-au dat multe tepe si de la altii mai mari. Si pana la urma e vorba de seriozitatea oferita de acea firma, daca cauti pareri pe google sigur vei gasi ceva pareri, bune sau rele.
Am solicitat returnarea banilor dar nu imi raspunde nimeni, din pacate
C'est la vie!
Aiurea. Din ce am gasit pe google nici nu cred ca ai sanse sa-ti mai vezi banii inapoi.
Nu este vorba de nici o preluare, doar o schimbare de nume de firma care figureaza cu punctul de lucru la aceeasi adresa si acelasi telefon, cam mare coincidenta zic eu.
Un articol mai vechi de pe un blog zoso.ro/hostgator-romania/
Daca nu este vorba de o suma prea mare resemneaza-te si aia e. Daca ai chef de cearta ameninta-i cu anpc-ul, poate-ti recuperezi asa banii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)