MX Host s-a ridicat in general prin recomandari ceea ce inseamna ca au clienti multumiti de servicii. Unul dintre ei sunt si eu. Raportul calitate/pret este foarte bun. La suport nu am prea apelat pentru ca in atatia ani de online am mai adunat si eu ceva cunostinte. Nu am colaborat niciodata cu ClausWeb.
@ AntonioTony, nu stiu ce sa-ti zic, ma gandesc ca e posibil sa faca discriminari pe baza pachetului detinut. Eu am DeluxWEB platit in avans pe un an si poate vorbesc altfel cu mine decat cu cineva care are un pachet de 1 euro si plateste de la luna la luna (nu zic ca asta ai avea tu). Altfel nu-mi dau seama ce poate fi.
M-am gandit si eu la treaba asta, e posibil .. pentru ca eu platesc lunar, nu am platit in avans (un cont de reseller nu costa 1 euro/luna) .. dar asta nu inseamna ca cei cu nevoi medii sau mici trebuie sa aiba site-urile gazduite pe cele mai de ras servere .. dar ma rog .. fiecare cu alegerile lui.
Oricum n-am sa plec de la ei, ca am nevoie de mai multe conturi de gazduire, dar asa, ca fapt divers, nu sunt "sanatoase" discriminarile astea ..
Eu ma retrag din discutie.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
scuze. la claus
Eu am avut ceva tentative sa merg cu claus in urma cu cativa ani, dar vorbind la telefon cu ei (el) vorbea parca de la etajul 10, m-a cam lasat rece.
Si eu recomand clausweb. Lucrez de vreo 2 ani cu ei si a fost totul in regula iar cand au existat probleme m-au rezolvat foarte repede.
Chiar astazi am avut o mica problema cu un site si mi-au raspuns in mai putin de 5 minute la tiket iar problema au rezolvat-o in timp record.![]()
Va multumesc pentru feedback !
Am 3 site-uri mai mari care vreau sa le pun transfer pe servere din Romania. O sa testez 6 luni unul din cele 2 variante pe baza feedback-urilor voastre.
Mersi![]()
Folosesc si eu Claus pentru cativa clienti. Se misca foarte bine, pachetul de 1,25€ tine un site (prestashop) cu 300 unici / zi.
Singurul minus e ca nu au plata cu Paypal, insista sa platesti cu, cardul prin serviciul PaySecure (care e tot a lor).
Personal folosesc Ch-Center.com care au hosting de tip cluster, cloudlinux + litespeed si SSD pe serverele MySQL.
au adaugat si sistemul de plata prin paypal.comSingurul minus e ca nu au plata cu Paypal, insista sa platesti cu, cardul prin serviciul PaySecure (care e tot a lor).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)