Care credeti ca e mai bun hosting-ul si planurile de gazduire dintre clausweb si ghesi ? Ma intereseaza la resursele alocate si cat de repede se misca hosting-ul.
Care credeti ca e mai bun hosting-ul si planurile de gazduire dintre clausweb si ghesi ? Ma intereseaza la resursele alocate si cat de repede se misca hosting-ul.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Cred ca diferenta o poti vedea aici: Reclamatie Ghesi sau aici.
@ionix - Am gazduire de la Claus Web de mai bine de doi ani si in acest timp n-am avut nici o problema.Cat despre reclamatii, e imposibil sa multumesti toti clientii.
Deci, dupa mine e sa mergi la Claus Web.![]()
Nimic interesant...
"Aici-ul" ala aici e de fapt.
Cand se impanzeste internetul de serviciile proaste ce le oferi, eu nu cred ca mai merge scuza: "e imposibil sa multumesti toti clientii". Lumea povesteste experientele, dar pana la urma, alegerea-ti apartine.
@Bogdan Calin - N-am avut nici o legatura cu Ghesi si nici n-o sa am. In postul de mai sus am vorbit despre Claus Web, care ma declar multumit de serviciile oferite.![]()
Nimic interesant...
Atunci inseamna ca nu te-ai exprimat corect/"complet", eu de Ghesi vorbeam, de reclamatiile facute la aceasta firma, nu am mentionat niciun moment de "reclamatii claus web"![]()
@Bogdan Calin - Nu m-am exprimat corect fiindca am crezut ca la al doilea "aici" (link gresit), era vorba despre Claus Web.Scuze atunci.
![]()
Nimic interesant...
Nu stiu cine sunt clausweb, nu am avut de-aface cu ei, daca daca ar fi sa aleg i-as alege fara ezitare. Imi imaginez ca am in fata doua masini si trebuie sa aleg una din ele, una e o dacia 1310 ruginita si vai de mama ei, cealalta are o prelata pe ea si nu stii ce se ascunde sub ea. Nu as alege dacia nici daca m-ai impusca
Experienta mea cu Ghesi nu a fost deloc una fericita. Nu regret, astfel am invatat sa deschid ochii, sa descoper ce inseamna servicii de calitate si ce inseamna servicii de r*hat.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Si eu iti recomand claus web, am la ei gazdiure de vreo 3 ani si nu am avut probleme. Daca am avut nevoie de ceva in maxim 1 zi s-a rezolvat.
Nu am folosit serviciile celor de la Ghesi, dar in schimb folosesc serviciile celor de la ClausWeb de aproximativ doi ani si sunt foarte multumit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)