27th February 2012, 00:19
1 out of 8 members found this post helpful.
Aici Andrei @ Ghesi, trebuie sa scriu acest mesaj ca si raspuns oficial la edy, se pare ca inregistrare noua nu se mai poate din aceasta cauza scriu de pe acest cont.
Draga Cristian, esti client Ghesi din 2009, asta inseamna 3 ani de serviciu ok pana acum 3 zile cand ai inceput sa incerci niste magarii cu iframuri si scripturi care duceau un server cu sute de domenii sa se blocheze in cateva minute. Tinand cont ca 3 ani nu au fost probleme la contul tau, in caz contrar nu stateai atat la noi.
Ti sa oferit sa te muti sa sa faci upgrade la vps sa beneficiezi de mai multe resurse, pentru ca asa ceva nu este acceptat in mediul shared.
Ai ales Vps plan starter cu 512 mb ram, pe acesta l-ai blocat dupa ce ai dat drumul la scriturile tale, ai cerut sa iti acordam mai multe resurse sa vezi cat duce, ti-am dat 1024 mb ram dar lai blocat si pe acesta, ti-am dat 3000 mb ram, si pe acelsta l-ai blocat. (la upgrade-uri nu ti sa cerut bani, ca suntem baieti poate prea buni)
Si acum vii sa arunci cu mizerii? Pai este frumos? Pe langa ca ti-am oferit suport la mutare continut pe vps, configurare cum ai vrut, upgrade la vps sa testezi ce vrei tu... samd...
Vei primii un backup la conturi si gata, fa plangere unde vrei ca poate rezolvi ceva, sau nu, asa cum a rezolvat rares.
___
Acum offtopic.
Cand Ghesi blocheaza un cont pentru ca face abuz de server este naspa, tepar, moartea cu coasa sau chiar sauron. Daca oricare alt provider face acelasi lucru e dumnezeu pe pamant si toti il felicita, eiiiiiii cum sa folosesti atatea resurse.... trebuie sa faci upgrade la vps..... bla bla bla
Sunt scarbit de toti, din aceasta cauza nu sa raspuns la mizeriile care sunt scrise despre noi pe net...
__ps final
Cand un singur cont consuma mai multa memorie ca si serverul mysql exista o problema.
U/ % CPU % MEM MySQL Processes
n2ro n2.ro 7.83 13.28 2.8
mysql 7.21 2.82 0.0
Ultima modificare făcută de Mihai Gianu; 27th February 2012 la 00:39.
27th February 2012, 00:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Mihai Gianu, vedeti dvs, diferenta dintre voi si alti provideri este ca la voi serverele "se blocheaza" mai usor, mult mai usor, la altii, cu aceleasi scripturi si acelasi trafic serverele se pare ca functioneaza ok si nimeni nu-ti inchde contul sau incearca sa-ti bage pe gat un dedicat (cand tu stii foarte bine ca nu ai nevoie).
O fi de la politica de overselling? Realitatea o demonstreaza, drept urmare siteurile cu care m-ati trimis la plimbare prin 2009 ruleaza foarte bine de atunci pe un cont shared la zooku.ro si niciodata nu am avut probleme de vreun fel.
In legatura cu nenea de la OPC, probabil ca dansul habar nu avea ce-i acela un server, cum arata si la ce foloseste sau cel mai probabil nici nu i-a pasat. O cafeluta, un bacsis si hai pa!
Se spune ca un client multumit mai aduce inca 4, unul nemultumit face cat alti 10 clienti. Eu unul nu am sa uit niciodata teapa ce mi-ati tras-o atunci...
Ultima modificare făcută de -Rares-; 27th February 2012 la 00:40.
27th February 2012, 00:44

Postat în original de
Mihai Gianu
Vei primii un backup la conturi si gata, fa plangere unde vrei ca poate rezolvi ceva, sau nu, asa cum a rezolvat rares.
Poate ca nu ati inteles, tocmai nu vreti sa ii dati backup-ul, v-ati facut stapani pe munca lui. Are datorii la voi de actionati asa, ca niste camatari ?
Iti este indiferent daca face plangere sau nu, sunteti smecheri si acoperiti legal, nu? Vestea proasta ar fi ca inca 3-4 topicuri pe forumurile populare din .ro actioneaza mult mai bine decat anpc-ul
27th February 2012, 00:48
0 out of 11 members found this post helpful.
Rares, de cand ai plecat tu s-au facut multe schimbari in bine.
Fi baiat destept, taci.
27th February 2012, 00:50
Vorba lui Kidu
Vestea proasta ar fi ca inca 3-4 topicuri pe forumurile populare din .ro actioneaza mult mai bine decat anpc-ul
Mai ales cu posturi de genul
Sunt scarbit de toti, din aceasta cauza nu sa raspuns la mizeriile care sunt scrise despre noi pe net...
27th February 2012, 00:52
0 out of 5 members found this post helpful.
Daca nu stii despre ce e vorba de ce te bagii in seama?
I sa spus domnului edy si la telefon ca are continutul blocat pentru ca blocheaza serverul si face rau altor utilizatori.
Si de asemenea i sa transmis ca va primii si datele(noi nu avem ce face cu ele), dar nu, noi ne gasim sa comentam ca stim mai bine ca altii cum sta treaba.

Postat în original de
Kidu
Poate ca nu ati inteles, tocmai nu vreti sa ii dati backup-ul, v-ati facut stapani pe munca lui. Are datorii la voi de actionati asa, ca niste camatari ?
Iti este indiferent daca face plangere sau nu, sunteti smecheri si acoperiti legal, nu? Vestea proasta ar fi ca inca 3-4 topicuri pe forumurile populare din .ro actioneaza mult mai bine decat anpc-ul