Pagina 1 din 8 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Reclamatie Ghesi

Salutari!

Am avut un cont shared de la ghesi si din cauza ca siteurile mele consumau prea multe resurse am fost nevoit sa iau un vps. Desi nemultumit de serviciile lor, pretul m-a facut sa mai incerc o data. Am cumparat vps-ul si povestea s-a repetat.

Au hotarat ca din cauza ca siteurile mele consuma multe resurse si le pica lor serverele, va trebui sa imi baneze conturile. Toate bune si frumoase, insa in regulamentul lor scrie ca se pot bloca decat temporar, pana imi gasesc alt provider de hosting. Ei mi-au sters insa toate fisierele siteurilor ce erau acolo.

I-am contactat apoi telefonic si au zis ca imi dau fisierele doar cand imi gasesc alt provider. Le-am spus sa mi le trimita ca am unde sa le pun, insa nu mai raspunde nimeni la nici un email. Aici deja intra intr-o alta discutie, si anume:

Pe siteul lor scrie clar si raspicat ca pentru orice tichet "media de asteptare este de maximum 10 minute". Mie mi s-a raspuns in decursul zilei de astazi numai la cateva ore, in ciuda faptului ca am insistat ca nu pot pierde toata ziua online pentru aceste probleme.

Ca urmare a celor intamplate am cerut returnarea banilor, asa cum scrie in footerul siteului lor "Returnam garantat banii in 30 de zile", insa au spus ca nu pot returna banii. Le-am spus ca maine voi face o sesizare la ANPC. Credeti ca am sanse sa fac ceva?

Multumesc!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.827
    Putere Rep
    37

Implicit

Scuze de offtopic daca se poate spune asa, dar ce site-uri ai de nu le pot tine ei? sunt legale? daca da eu zic sa faci acea sesezare la ANPC, am patit si eu mai demult sa-mi pice hostul din cauza traficului dar niciodata nu am fost banat, blocat, sau ceva de genul...

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Ghesi sunt cei mai mari tepari din Romania in domeniul hosting-ului, fac overselling la greu. Daca te interesai 5 minute despre ei inainte sa cumperi ceva ai fi fost scutit de toate aceste neplaceri, dar probabil te-ai lasat pacalit de pretul mic.
    Prin aceleasi probleme am trecut si eu acum 2 sau 3 ani de zile, numai ca eu atunci nu am pus botul la momeala cu vps-ul. Mi-am mtat toate siteurile atunci la altii, tot din romanaia si ghici ce? Nu am avut nevoie nici de dedicat nici de vps asa cum imi recomandau ei...

Sesizare OPC le-am facut si eu, degeaba, in raspunsul oficial se spunea de un contract si de niste prevederi pe care eu in realitate nu le vazusem niciodata, nici nu stiam de existenta lui.

Concluzia: Cat dai atata face!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Da, toate siteurile de pe host erau legale, continut creat de mine, nimic furat. Catre unul dintre siteurile mele se trimitea trafic printr-un iframe, si acest lucru le ingreuna lor serverele. Din acest motiv am fost banat si mi-au sters continutul, care nu avea absolut nici o legatura. Traficul era trimis din afara siteului, acolo erau gazduite siteuri in regula, dar totusi ei mi-au sters continutul.

Deasemenea pe siteul lor scrie ca se returneaza garantat banii pe servicii, insa nu doresc sa faca acest lucru.

Ps.

Ma uimeste in continuare modul in care se gestioneaza departamentele in unele firme romanesti. Se pare ca domnul Andrei de la Ghesi este omul orchestra, fie ca e vorba de plati sau tehnic, aceeasi persoana raspunde.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

1 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Aici Andrei @ Ghesi, trebuie sa scriu acest mesaj ca si raspuns oficial la edy, se pare ca inregistrare noua nu se mai poate din aceasta cauza scriu de pe acest cont.

Draga Cristian, esti client Ghesi din 2009, asta inseamna 3 ani de serviciu ok pana acum 3 zile cand ai inceput sa incerci niste magarii cu iframuri si scripturi care duceau un server cu sute de domenii sa se blocheze in cateva minute. Tinand cont ca 3 ani nu au fost probleme la contul tau, in caz contrar nu stateai atat la noi.

Ti sa oferit sa te muti sa sa faci upgrade la vps sa beneficiezi de mai multe resurse, pentru ca asa ceva nu este acceptat in mediul shared.
    Ai ales Vps plan starter cu 512 mb ram, pe acesta l-ai blocat dupa ce ai dat drumul la scriturile tale, ai cerut sa iti acordam mai multe resurse sa vezi cat duce, ti-am dat 1024 mb ram dar lai blocat si pe acesta, ti-am dat 3000 mb ram, si pe acelsta l-ai blocat. (la upgrade-uri nu ti sa cerut bani, ca suntem baieti poate prea buni)

Si acum vii sa arunci cu mizerii? Pai este frumos? Pe langa ca ti-am oferit suport la mutare continut pe vps, configurare cum ai vrut, upgrade la vps sa testezi ce vrei tu... samd...

Vei primii un backup la conturi si gata, fa plangere unde vrei ca poate rezolvi ceva, sau nu, asa cum a rezolvat rares.

___
    Acum offtopic.

Cand Ghesi blocheaza un cont pentru ca face abuz de server este naspa, tepar, moartea cu coasa sau chiar sauron. Daca oricare alt provider face acelasi lucru e dumnezeu pe pamant si toti il felicita, eiiiiiii cum sa folosesti atatea resurse.... trebuie sa faci upgrade la vps..... bla bla bla

Sunt scarbit de toti, din aceasta cauza nu sa raspuns la mizeriile care sunt scrise despre noi pe net...

__ps final
    Cand un singur cont consuma mai multa memorie ca si serverul mysql exista o problema.

U/ % CPU % MEM MySQL Processes
    n2ro n2.ro 7.83 13.28 2.8
    mysql 7.21 2.82 0.0
    Ultima modificare făcută de Mihai Gianu; 27th February 2012 la 00:39.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mihai Gianu, vedeti dvs, diferenta dintre voi si alti provideri este ca la voi serverele "se blocheaza" mai usor, mult mai usor, la altii, cu aceleasi scripturi si acelasi trafic serverele se pare ca functioneaza ok si nimeni nu-ti inchde contul sau incearca sa-ti bage pe gat un dedicat (cand tu stii foarte bine ca nu ai nevoie).

O fi de la politica de overselling? Realitatea o demonstreaza, drept urmare siteurile cu care m-ati trimis la plimbare prin 2009 ruleaza foarte bine de atunci pe un cont shared la zooku.ro si niciodata nu am avut probleme de vreun fel.

In legatura cu nenea de la OPC, probabil ca dansul habar nu avea ce-i acela un server, cum arata si la ce foloseste sau cel mai probabil nici nu i-a pasat. O cafeluta, un bacsis si hai pa!

Se spune ca un client multumit mai aduce inca 4, unul nemultumit face cat alti 10 clienti. Eu unul nu am sa uit niciodata teapa ce mi-ati tras-o atunci...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 27th February 2012 la 00:40.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post

Vei primii un backup la conturi si gata, fa plangere unde vrei ca poate rezolvi ceva, sau nu, asa cum a rezolvat rares.
    Poate ca nu ati inteles, tocmai nu vreti sa ii dati backup-ul, v-ati facut stapani pe munca lui. Are datorii la voi de actionati asa, ca niste camatari ?
    Iti este indiferent daca face plangere sau nu, sunteti smecheri si acoperiti legal, nu? Vestea proasta ar fi ca inca 3-4 topicuri pe forumurile populare din .ro actioneaza mult mai bine decat anpc-ul

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

0 out of 11 members found this post helpful.

Implicit

Rares, de cand ai plecat tu s-au facut multe schimbari in bine.
    Fi baiat destept, taci.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.827
    Putere Rep
    37

Implicit

Vorba lui Kidu
    Vestea proasta ar fi ca inca 3-4 topicuri pe forumurile populare din .ro actioneaza mult mai bine decat anpc-ul
    Mai ales cu posturi de genul
    Sunt scarbit de toti, din aceasta cauza nu sa raspuns la mizeriile care sunt scrise despre noi pe net...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

0 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Daca nu stii despre ce e vorba de ce te bagii in seama?
    I sa spus domnului edy si la telefon ca are continutul blocat pentru ca blocheaza serverul si face rau altor utilizatori.
    Si de asemenea i sa transmis ca va primii si datele(noi nu avem ce face cu ele), dar nu, noi ne gasim sa comentam ca stim mai bine ca altii cum sta treaba.

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Poate ca nu ati inteles, tocmai nu vreti sa ii dati backup-ul, v-ati facut stapani pe munca lui. Are datorii la voi de actionati asa, ca niste camatari ?
    Iti este indiferent daca face plangere sau nu, sunteti smecheri si acoperiti legal, nu? Vestea proasta ar fi ca inca 3-4 topicuri pe forumurile populare din .ro actioneaza mult mai bine decat anpc-ul

Pagina 1 din 8 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 21:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 12:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 20:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 01:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •