Salutari!
Am avut un cont shared de la ghesi si din cauza ca siteurile mele consumau prea multe resurse am fost nevoit sa iau un vps. Desi nemultumit de serviciile lor, pretul m-a facut sa mai incerc o data. Am cumparat vps-ul si povestea s-a repetat.
Au hotarat ca din cauza ca siteurile mele consuma multe resurse si le pica lor serverele, va trebui sa imi baneze conturile. Toate bune si frumoase, insa in regulamentul lor scrie ca se pot bloca decat temporar, pana imi gasesc alt provider de hosting. Ei mi-au sters insa toate fisierele siteurilor ce erau acolo.
I-am contactat apoi telefonic si au zis ca imi dau fisierele doar cand imi gasesc alt provider. Le-am spus sa mi le trimita ca am unde sa le pun, insa nu mai raspunde nimeni la nici un email. Aici deja intra intr-o alta discutie, si anume:
Pe siteul lor scrie clar si raspicat ca pentru orice tichet "media de asteptare este de maximum 10 minute". Mie mi s-a raspuns in decursul zilei de astazi numai la cateva ore, in ciuda faptului ca am insistat ca nu pot pierde toata ziua online pentru aceste probleme.
Ca urmare a celor intamplate am cerut returnarea banilor, asa cum scrie in footerul siteului lor "Returnam garantat banii in 30 de zile", insa au spus ca nu pot returna banii. Le-am spus ca maine voi face o sesizare la ANPC. Credeti ca am sanse sa fac ceva?
Multumesc!