Se pare ca atunci cand ceream raspuns la tichete, domnul Andrei era foarte ocupat. Acum, cand ii postez cateva "recomandari" pe pagina de facebook a firmei, mi le sterge cat ai clipi. Frumos, nu cumva sa le stric afacerea.
Am facut o lista cu o parte dintre cei care au fost pagubiti de ghesi in ultima vreme. Lista contine aproximativ 7 nume. Probabil sunt unii dintre voi care inca nu si-au spus povestea. Vreau sa ne unim si sa incercam impreuna sa facem niste sesizari, poate, fiind mai multi, vom putea influenta mai usor rezultatele.
Deasemenea zilele astea voi redacta unele articole, cu ajutorul altor pagubiti, si le voi distribui in blogosfera si in presa, cu ajutorul vostru, al celor ce vreti sa luati atitudine.
Multumesc comunitatii seopedia!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Voi ati reusit vreodata sa recuperati banii platiti prin paypal? Eu am facut refund la cele doua plati trimise spre ghesi, insa nesimtitii au pledat nevinovati, spunand ca imi pot folosi serviciile, ca nu e nimic blocat.
Dupa atatea zile de jigniri, pierderi de date, si timp in care siteurile mele au fost inchise, acesti camatari imi comunica ca imi pot folosi linistit serviciile in continuare. Ei chiar pot fi atat de nesimtiti incat pot sune ca totul a fost o gluma, si au impresia ca eu mai am incredere sa imi tin macar un fisier acolo.