Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: reclamatie venita de la eastralog

Anonymous Guest

Implicit reclamatie venita de la eastralog

eAstrolog este marca inregistrata internationala. NU este permisa
    utilizarea cuvantului "eAstrolog" in title, description, keywords, h1,
    h2 etc. fara acordul nostru. Puteti folosi "eAstrolog" numai in
    textul paginilor, ca text al unui link catre situl eAstrolog.

voi ce parere aveti?

este vb de

- http://www.itbox.ro/horoscop
    - http://director.itbox.ro/nota-site/nota-306.html
    - http://director.itbox.ro/trimite-site/trimite-306.html

ps im back

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

In cazul asta as renunta la orice link catre ei si mi-as inregistra international cuvantul Astrolog si ii dau in judecata ca folosesc in marca lor, marca mea. (joke).

In Romania este ceva reglementat cu privire la acest lucru? Pentru ca pot aparea probleme serioase daca cineva isi inregistreaza spre exeplu inaintea lui FireEyes marca de "ItBox" (poate e deja inregistrata) - doar un exemplu.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Te referi la Înregistrare Mărci?

Editat.
    Scuze de link. OSIM are alt link, care momentan nu il pot accesa. Nu sint sigur ca mai functioneaza.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

E o prostie ce ti-au zis ei ca nu ai voie sa folosesti numele asta. Poti sa-l folosesti atata timp cat nu il folosesti in scopuri comerciale si in acelasi domeniu; adica poti sa faci un robinet si sa-i spui eastrolog si ei n-au ce sa-ti faca, dar nu poti sa faci o carte de astrologie si sa-i spui eastrolog. In cazul tau, poti sa folosesti eastrolog in sus si in jos, sa spui despre el ca e bun, rau, prost, etc.

Din cate stiu eu chiar daca nu au marca inregistrata nu prea ai voie sa faci un produs in acelasi domeniu (astrologie) si sa-i pui acelasi nume, pentru ca e vorba de recunoasterea numelui. Nu sunt sigur totusi de asta.

S-ar putea ca ei sa se fi referit la altceva, si anume la incalcarea drepturilor de autor. Adica tu copiezi continut de la ei (n.a. horoscopul) si il pui la tine pe site. Oricate link-uri si laude pentru eastrolog ai pune pe site-ul tau, tot furt se numeste, si pot sa te dea in judecata.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

geosoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    8th October 2004
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    266
    Putere Rep
    39

Implicit

oftopic...
    nu stiu daca are legatura... dar candva am avut www . geosoft . no-ip . com si s-au trezit unii din valcea (parca) sa-mi spuna ca nu am voie sa folosesc acest cuvant... blabla. in primul rand nu era un domeniu .ro

partea naspa e ca acu' n-am mai avut unde sa-l tin... am renuntat... si am ramas cu link catre el inscris pe mai multe forumuri directoare etc... si site-ul e numai cu enlargement etc

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Geo: Pai si tu i-ai crezut? Astia de la mine din oras stau numai de prostii, si multi nu stiu de Internet cu ce se mananca (google? wtf is that?!); dar bineinteles toti sunt experti la licitatii & co. :shock:
    (\_/) I like bunnies

aka_eu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    BC,Romania
    Posturi
    88
    Putere Rep
    40

Implicit

Totusi tu cum preiei acel horoscop de la eAstrolog. Eu din cate stiu trebuie sa faci o cerere la ei, iar ei iti vor furniza un anumit ID ce va putea fi folosit doar pentru un site. Eu am procedat astfel si nu am nici o problema. Probabil ca pe ei ii deranjeaza ca langa horoscopul oferit de catre eAstrolog mai este oferita si cealalta versiune zodii.ro

Citand din : Legea nr.84/1998 privind marcile si indicatiile geografice - M.Of.nr.161/23.04.1998
    Art.35. - Inregistrarea marcii confera titularului sau un drept exclusiv asupra marcii.
    Titularul marcii poate cere instantei judecatoresti competente sa interzica tertilor sa foloseasca, in activitatea lor comerciala, fara consimtamantul titularului:

a) un semn identic cu marca pentru produse sau servicii identice cu acelea pentru care marca a fost inregistrata;
    B) un semn care, data fiind identitatea sau asemanarea cu marca, ori data fiind identitatea sau asemanarea produselor sau serviciilor carora li se aplica semnul cu produsele sau serviciile pentru care marca a fost inregistrata, ar produce in perceptia publicului un risc de confuzie, incluzand si riscul de asociere a marcii cu semnul ;

In aplicarea alin.2, titularul marcii poate cere sa fie interzise tertilor, in special urmatoarele acte:
    ...
    ...
    d) utilizarea semnului pe documente sau pentru publicitate
    Art.38. - Titularul marcii nu poate cere sa se interzica unui tert sa foloseasca in activitatea sa comerciala:
    ...
    ...
    c) marca, daca aceasta este necesara pentru a indica destinatia produsului sau serviciului, in special pentru accesorii sau piese detasabile.
    Avand in vedere ca traim in Romania, aici totul este interpretabil deoarece eu pana in acest moment nu cunosc sa existe o legislatie bine pusa la punct in acest domeniu.

Anonymous Guest

Implicit

Horoscopul este legal prealuat.
    Sunt inscris la ei iar ei mi-au furnizat un cod care sa imi ofere aceasta posibilitate. Variata cu preluarea horoscopului fara acordul lor pica.

Cod:
    &#60;!--

/* Modificatia valoarea parametrului 'sign' dupa dorinta. Valorile acceptate sunt&#58; Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. */

var sign=&#34;berbec&#34;;

/* Acesta este un ID unic, pe care il primiti prin email. */

var id=93;

/* Nu modificati nimic in liniile urmatoare. Copiati codul intocmai. */

var url='http&#58;//www.eastrolog.ro/horoscop-zilnic/';

url+='horoscop-parteneri.php?id='+id;

url+='&top='+escape&#40;top.location.host&#41;;

url+='&self='+escape&#40;self.location.host&#41;;

url+='&sign='+escape&#40;sign&#41;;

document.write&#40;'&#60;sc'+'ript type=&#34;text/javascript&#34; language=&#34;JavaScript&#34;'&#41;;

document.write&#40;' src=&#34;'+url&#41;;

document.write&#40;'&#34;&#62;&#60;/sc'+'ript&#62;'&#41;;

//--&#62;

&#60;/script&#62;

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Fain, are si un prieten de-al meu nevoie de asa ceva, bine ca am aflat ce trebuie facut. Totusi, daca te lasa sa copiezi continutul, nu te lasa sa le scrii numele?! WTF?

Inca ceva: te costa ceva (bani adica) ca sa iti dea codul respectiv si sa te lase sa preiei horoscopul?
    (\_/) I like bunnies

Anonymous Guest

Implicit

Sunt 2 posibilitatati

Asa cum am eu este gratis, dar e de ceva vreme...acum nu stiu daca mai accepta.

Exista si o versiune cu bani fara sa apara numele sursei (vezi eastralog.ro la fiecare zodie)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 12:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •