Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 73 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Se pare ca atunci cand ceream raspuns la tichete, domnul Andrei era foarte ocupat. Acum, cand ii postez cateva "recomandari" pe pagina de facebook a firmei, mi le sterge cat ai clipi. Frumos, nu cumva sa le stric afacerea.

Am facut o lista cu o parte dintre cei care au fost pagubiti de ghesi in ultima vreme. Lista contine aproximativ 7 nume. Probabil sunt unii dintre voi care inca nu si-au spus povestea. Vreau sa ne unim si sa incercam impreuna sa facem niste sesizari, poate, fiind mai multi, vom putea influenta mai usor rezultatele.

Deasemenea zilele astea voi redacta unele articole, cu ajutorul altor pagubiti, si le voi distribui in blogosfera si in presa, cu ajutorul vostru, al celor ce vreti sa luati atitudine.

Multumesc comunitatii seopedia!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Voi ati reusit vreodata sa recuperati banii platiti prin paypal? Eu am facut refund la cele doua plati trimise spre ghesi, insa nesimtitii au pledat nevinovati, spunand ca imi pot folosi serviciile, ca nu e nimic blocat.

Dupa atatea zile de jigniri, pierderi de date, si timp in care siteurile mele au fost inchise, acesti camatari imi comunica ca imi pot folosi linistit serviciile in continuare. Ei chiar pot fi atat de nesimtiti incat pot sune ca totul a fost o gluma, si au impresia ca eu mai am incredere sa imi tin macar un fisier acolo.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Nu inteleg de ce mai irosesti atata energie si nervi, cand ai putea foarte bine sa muti hostingul in alta parte. I-ai "promovat" suficient pe acest thread
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu inteleg de ce mai irosesti atata energie si nervi, cand ai putea foarte bine sa muti hostingul in alta parte. I-ai "promovat" suficient pe acest thread
    Daca citeai toate paginile acestui thread inainte sa postezi, iti dadeai seama ca deja o parte dintre siteuri (cele in care nu si-au bagat ei nasul) sunt la mxhost pe server. Din pacate nu am putut recupera totul asa cum era, ci doar un backup, pierzand multe setari, articole si modificari ale siteurilor, dar zilele astea le-am restabilit pe cat posibil.

Ma zbat pentru dreptatea mea, nu neaparat ca m-ar incanta recuperarea sumei de 45 de euro. Daca toti am sta linistiti asa cum recomanzi tu, si nu ne-am bate capul, tara asta ar continua sa se umple de escroci. De asta merge Romania numai in jos, pentru ca majoritatea oamenilor inchid ochii la tepe, in loc sa se zbata sa rezolve problema.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 21:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 12:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 20:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 01:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •