Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Si ca tot vorbim aici de gazduire, as vrea sa aud parerile voastre referitorare la urmatorul aspect:

Platesti un pachet de hosting pe o perioada de timp. Dupa expirarea acestei perioade, intrucat nu mai platesti serviciile, contul este suspendat. Normal cred ca ar fi sa iti poti recupera datele, insa nu iti este permis, pana nu platesti in continuare serviciile. Poate ca eu, ca si client, am fost nemultumit de serviciile lor. De ce nu ai posibilitatea de a te muta si a-ti recupera datele de la ei?
    DPDV al firmei de hosting de ce ar tine ocupate resurse pentru un client care nu mai plateste? OK, inteleg ca majoritatea lasa de la ei si nu sterg tot contul imediat ce expira perioada achitata, dar ia asta ca un bonus, nu ca un drept al tau. Cu alte cuvinte, in momentul in care expira contul eu sunt de acord cu stergerea definitiva a tuturor datelor.

Pe de alta parte, ca raspuns direct la intrebarea ta, e ilogic sa iti ceara bani pentru accesul la datele tale, date pe care ei le mai tin pe server.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    DPDV al firmei de hosting de ce ar tine ocupate resurse pentru un client care nu mai plateste? OK, inteleg ca majoritatea lasa de la ei si nu sterg tot contul imediat ce expira perioada achitata, dar ia asta ca un bonus, nu ca un drept al tau. Cu alte cuvinte, in momentul in care expira contul eu sunt de acord cu stergerea definitiva a tuturor datelor.

Pe de alta parte, ca raspuns direct la intrebarea ta, e ilogic sa iti ceara bani pentru accesul la datele tale, date pe care ei le mai tin pe server.
    Intradevar, daca se pune problema asa, ai dreptate. Acum depinde totusi si de cat timp este vorba, ca daca astazi imi expira pachetul mi se pare normal sa imi dea un termen in care imi pot copia datele. Poate ca eu nu am fost atent si mi-a expirat, sa presupunem.

Mersi frumos pentru parere!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

xlucyano este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th June 2011
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Am nevoie de:
    - domenii nelimitate
    - baze de date nelimitate
    - casute de email nelimitate
    - subdomenii nelimitate
    - trafic minim 50gb lunar
    - spatiu minim 2-3 gb

Ma intereseaza atat pret cat si calitate.
    Iti recomand smart-hosting.ro...pentru 4.95 €/luna ai:
    -Spatiu pe server: 6 GB
    -Trafic web: NECONTORIZAT
    -Domenii parcate: nelimitat
    -Baze de date mysql: nelimitat
    -Domenii gazduite: nelimitat
    -Conturi de email: nelimitat

Au si coduri promotionale...pot sa iti dau cod promotional care iti ofera o reducere de 15% la orice pachet de gazduire ales.
    (daca m-ar lasa baietii cu care au acces de admin pe forumul acesta, le-as si posta ptr. toata lumea)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si ca tot vorbim aici de gazduire, as vrea sa aud parerile voastre referitorare la urmatorul aspect:

Platesti un pachet de hosting pe o perioada de timp. Dupa expirarea acestei perioade, intrucat nu mai platesti serviciile, contul este suspendat. Normal cred ca ar fi sa iti poti recupera datele, insa nu iti este permis, pana nu platesti in continuare serviciile. Poate ca eu, ca si client, am fost nemultumit de serviciile lor. De ce nu ai posibilitatea de a te muta si a-ti recupera datele de la ei?
    Daca optezi pentru un pachet al unui provider de servicii vei plati in avans pentru ce doresti sa ai, asa e si la hosting; si pe de o parte mi se pare normal sa iti ceara bani ptr. a-ti accesa datele, backup-urile, etc...
    Si nu, NU DUPA ce ti-a expirat perioada de gazduire sa iti iei datele, ai timp berechet in perioada de gazduire; cam cum vine asta? Ăăăă nu mai paltesc pentru ceva dar vreau acel ceva...stiu, suna putin transant, dar e vorba de business.
    Bine, aici mi se pare ca vina e injumatatita, firma de hosting ar fi tebuit sa iti trimita o notificare cu cel putin 7 zile 'nainte sa iti expire gazduire, ca sa ai timp sa platesti, daca vrei, daca nu, sa iti iei jucariile iar vina ta ca nu te-ai interesat cand iti expira gazduirea...iti ptr un an...faci o estimare cam cand ai cumparat de la ei, daca nu iti convine faci backup si stii o treaba.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Din punctul meu de vedere, cei de la Ghesi ar trebui acum sa ia in considerare serviciile unei firme de PR. Ca altfel...e jale.
    Cel mai simplu era daca dadeau date exacte si incercau sa gaseasca o solutie care sa fie ok atat pentru ei, cat si pentru Edy, om pe care il stiu ca nu s-a dat niciodata la o parte de la facut plati.
    Ori, sa vii pe forumuri sa arunci cu noroi si sa vorbesti ca ultimul birjar, mi se pare o atitudine total nedemna.

@edy

Eu folosesc serviciile hostgator.com. Nu sunt ip-uri de Romania, dar am setata Romania ca geotarget din WBT si nu am intampinat niciun fel de probleme. Am avut pe topuscle.net un spike de 5000 de unici acum vreo luna si nu a fost nicio problema.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca Ghesi ar fi fost o companie ce se respecta nu raspundea un agramat in numele companiei.
    Content writer & marketing afiliat

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Eu am tinut sa-mi exprim mai pe larg opinia despre comportamentul reprezentantului Ghesi.com asa ca am scris un articol pe umilul meu blog: ASA NU! Azi despre Ghesi.com - putina reclama negativa, asta ca o invatatura de minte pentru ca altadata sa invete si domnul Andrei cum trebuie sa se comporte cu un client si cum trebuie sa vorbeasca in public in numele companiei. Sa le fie de bine!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Eu am tinut sa-mi exprim mai pe larg opinia despre comportamentul reprezentantului Ghesi.com asa ca am scris un articol pe umilul meu blog: ASA NU! Azi despre Ghesi.com - putina reclama negativa, asta ca o invatatura de minte pentru ca altadata sa invete si domnul Andrei cum trebuie sa se comporte cu un client si cum trebuie sa vorbeasca in public in numele companiei. Sa le fie de bine!
    Mersi pentru post, si ca idee, trebuia sa subliniezi si ceea ce promit domnii pe website si nu ofera (returnarea banilor garantat si termen de raspuns "mediu maxim" 10 minute pentru un tichet), ca sa stie si alti potentiali clienti aceste neajunsuri.

Am contactat astazi mai multe firme si toti mi-au spus ca in momentul in care nu voi fi multumit de serviciile lor, banii vor fi returnati fara discutii.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Aveti niste unelte reci si nepartinitoare: analizele financiare. Folositi-le cu incredere pentru orice furnizor.
    TOTAL DOMINATION SRL
    .:|:.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@gupi
    Te referi la faptul ca firma e pe pierdere?

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu e relevant daca o firma e pe pierdere, posibil sa faca investitii care se amortizeaza ulterior.
    In schimb e ciudat ca nu are depus bilant pe 2010.

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 20:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 11:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 19:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 00:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •