Salutari!
Va multumesc frumos tuturor celor care ati comentat aici si m-ati ajutat cu pareri. Intr-un sfarsit, dupa nu stiu cate insistente, am reusit sa imi recuperez continutul. Pana acum sustineau sus si tare doua motive:
1) serverele lor nu suporta sarcina siteurilor mele
2) mai apoi au gasit alt motiv si mi-au dat un paragraf din regulament cum ca unele fisiere de pe serverul meu le dauneaza lor
Le-am explicat in nenumarate ori ca nimic de pe server nu le dauneaza, intrucat sunt numai scripturi cumparate/gratuite, nu e nimic furat. Deasemenea continutul este lucrat de mine in mare parte si nu incalc nici un regulament. Au tinut-o pe a lor si deaceea imi blocasera continutul. Am recuperat intr-un sfarsit sa mi-l recuperez, dupa ce am fost catalogat si jignit pentru ca le-am spus ca fac sesizare la anpc.
Ca sa fiu mai exact, eu am testat zilele astea scriptul openx pentru a creea o retea de advertising. Intrucat sharedul nu a suportat testul, am cumparat vps. Nici acesta nu a putut sustine sarcina si am facut niste upgrade-uri, de asta tot zic domnii ca mi-au dat si mi-au facut. Le-am spus de la inceput: platesc vps pe o luna, facem upgradeuri pana unde trebuie si atunci ma decid ce si cum. Acum eu imi zic ca mi-au oferit suport pe gratis. Pai nu e normal? E firma lor unde sunt angajati.
Cand le-am cerut banii inapoi asa cum promiteau in reclama de pe site, sau macar sa imi pot folosi in continuare serviciile (server platit pe o luna si shared pe 6 luni) mi-au sus: "Nu veti primi nimic!". Au un limbaj foarte nepoliticos, te ia peste picior si te fac nesimtit pe fata daca incerci sa iti folosesti drepturile.
Tu, Mihai Gianu vad ca tot postezi aici ce iti trimite domnul Andrei. Parca nu mai erai in firma, stiu ca fusese ceva scandal si te-ai retras sau ai fost nevoit. Mai tii minte cand mi-ai vandut mie pachetul de shared pe care il aveam, ca mi-ai cerut sa iti trimit niste bani separat si mi-ai marit pachetul? Probabil pentru magarii de acest gen te-au si dat afara. Asa ca nu mai acuza tu ca testez eu nu stiu ce, cand nici nu stii despre ce e vorba. Vezi-ti de gunoiul din ochi!
Pe scurt: Ghesi, cele mai proaste servicii (in special de asistenta) de pe piata romaneasca de hosting!

Postat în original de
Mihai Gianu
Invata-ma si pe mine cum poti sa spui "Eu unul nu am folosit si nici nu folosesc" dar pot sa arunc cu mizerii ?
Exact asa cum voi dati vina pe un motiv, apoi invocati un cu totul altul si ba apucati sa suspendati conturile pentru un script care voua va pare dubios, dar nu aveti habar ce face.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.