Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Salutari!

Va multumesc frumos tuturor celor care ati comentat aici si m-ati ajutat cu pareri. Intr-un sfarsit, dupa nu stiu cate insistente, am reusit sa imi recuperez continutul. Pana acum sustineau sus si tare doua motive:
    1) serverele lor nu suporta sarcina siteurilor mele
    2) mai apoi au gasit alt motiv si mi-au dat un paragraf din regulament cum ca unele fisiere de pe serverul meu le dauneaza lor

Le-am explicat in nenumarate ori ca nimic de pe server nu le dauneaza, intrucat sunt numai scripturi cumparate/gratuite, nu e nimic furat. Deasemenea continutul este lucrat de mine in mare parte si nu incalc nici un regulament. Au tinut-o pe a lor si deaceea imi blocasera continutul. Am recuperat intr-un sfarsit sa mi-l recuperez, dupa ce am fost catalogat si jignit pentru ca le-am spus ca fac sesizare la anpc.

Ca sa fiu mai exact, eu am testat zilele astea scriptul openx pentru a creea o retea de advertising. Intrucat sharedul nu a suportat testul, am cumparat vps. Nici acesta nu a putut sustine sarcina si am facut niste upgrade-uri, de asta tot zic domnii ca mi-au dat si mi-au facut. Le-am spus de la inceput: platesc vps pe o luna, facem upgradeuri pana unde trebuie si atunci ma decid ce si cum. Acum eu imi zic ca mi-au oferit suport pe gratis. Pai nu e normal? E firma lor unde sunt angajati.
    Cand le-am cerut banii inapoi asa cum promiteau in reclama de pe site, sau macar sa imi pot folosi in continuare serviciile (server platit pe o luna si shared pe 6 luni) mi-au sus: "Nu veti primi nimic!". Au un limbaj foarte nepoliticos, te ia peste picior si te fac nesimtit pe fata daca incerci sa iti folosesti drepturile.

Tu, Mihai Gianu vad ca tot postezi aici ce iti trimite domnul Andrei. Parca nu mai erai in firma, stiu ca fusese ceva scandal si te-ai retras sau ai fost nevoit. Mai tii minte cand mi-ai vandut mie pachetul de shared pe care il aveam, ca mi-ai cerut sa iti trimit niste bani separat si mi-ai marit pachetul? Probabil pentru magarii de acest gen te-au si dat afara. Asa ca nu mai acuza tu ca testez eu nu stiu ce, cand nici nu stii despre ce e vorba. Vezi-ti de gunoiul din ochi!

Pe scurt: Ghesi, cele mai proaste servicii (in special de asistenta) de pe piata romaneasca de hosting!

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    Invata-ma si pe mine cum poti sa spui "Eu unul nu am folosit si nici nu folosesc" dar pot sa arunc cu mizerii ?
    Exact asa cum voi dati vina pe un motiv, apoi invocati un cu totul altul si ba apucati sa suspendati conturile pentru un script care voua va pare dubios, dar nu aveti habar ce face.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

i-am vazut in actiune pe aici, nesimtire maxima.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Si ca tot vorbim aici de gazduire, as vrea sa aud parerile voastre referitorare la urmatorul aspect:

Platesti un pachet de hosting pe o perioada de timp. Dupa expirarea acestei perioade, intrucat nu mai platesti serviciile, contul este suspendat. Normal cred ca ar fi sa iti poti recupera datele, insa nu iti este permis, pana nu platesti in continuare serviciile. Poate ca eu, ca si client, am fost nemultumit de serviciile lor. De ce nu ai posibilitatea de a te muta si a-ti recupera datele de la ei?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Din punctul meu de vedere o vina este de ambele parti.
    Nu pot sti daca scripturile respective consuma chiar asa de multe resurse incat sa moara serverul, din ce stiu eu edy nu are site-uri asa de complexe, dar totusi este posibil sa fie undeva o greseala intr-un script care sa omoare serverul si sa ai doar 10 vizitatori, de asemenea este posibil sa fie o greseala de configurare a serverului care sa determine o proastra functionare a unui script simplu si de aici suprasolicitarea serverului, sau poate sa fie si hardware defect (toate 3 situatiile mi sau intamplat). Si indiferent care este motivatia, este normal sa blocheze contul, si din ce stiu nu prea se poate da acces din nou la fisiere daca contul este blocat din cpanel, dar se puteau gasi alte solutii daca era bunavoita, de genul parolare pe folder, limitare numar de conexiuni, blocare port 80, etc.
    Am avut si eu astfel de situatii, dar cei de la hosting au facut mereu eforturi sa ma ajute, sa descoperim solutia, ce este drept si eu am vorbit frumos cu ei, si am facut platile la timp.
    Eu cand sunt in situatii asemanatoare cu cea a lui Edy (mi se spune ca consum prea multe resurse) testez si pe alt hosting sa vad daca este adevarata afirmatia, si abia apoi as decide daca raman la ei pe alt pachet sau ma mut. Cand alegi un hosting pretul trebuie sa fie unul dintre ultimele criterii, primul este calitatea suportului, si apoi serviciul de backup
    Si edy serviciile de administrare VPS costa, si nu putin, poate si tu ai gresit undeva

ghesi.com ar trebui sa invete sa se poarte cu clientii, reclama pozitiva se face mult mai greu decat cea negativa. Chiar daca unii clienti sunt tampiti si iti vine sa ii impusti, tot trebuie sa te porti frumos cu ei.
    Trebuie sa oferi posibilitatea omului de accesa back-up-ul, chiar daca ai dreptate mai bine ii dai omului banii inapoi decat sa te faci de ras. Consumi mult mai multe resurse de timp si financiare in acest scandal decat daca ai fi dat banii inapoi omului (si nu pomenesc de reclama negativa)
    Pe mine acest thread ma convins sa nu cumpara de la voi, chiar ma gandeam zilele astea samai iau un cont de shared pentru diversitate ip-uri si de la voi, dar acum voi zice pas
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    Ai ales Vps plan starter cu 512 mb ram, pe acesta l-ai blocat dupa ce ai dat drumul la scriturile tale, ai cerut sa iti acordam mai multe resurse sa vezi cat duce, ti-am dat 1024 mb ram dar lai blocat si pe acesta, ti-am dat 3000 mb ram, si pe acelsta l-ai blocat. (la upgrade-uri nu ti sa cerut bani, ca suntem baieti poate prea buni)
    Ehhh. Atunci daca e vorba de baieti buni ... ar trebui mentionati cei de la RoHost.Ro . Pai cei 3000Mb pentru testing sant mic copil pe langa intelegerea celor de la RoHost. Si nu pentru 2-3 zile. M-au lasat o luna cu resurse muuuult peste cei 3000Mb in conditiile in care le rupeam serverele in doua. Au dat dovada de foarte mult profesionalism.Nu s-au grabit nici pe departe sa-mi suspende conturile pentru consum excesiv de resurse. Din contra au incercat din rasputeri sa-mi rezolve problema cu toate ca era treaba de programator.

@edy12006 lasa-le dracu de preturi si incearca limehost.ro sau rohost.ro
    Scump dar n-ai surprize. Nici cu unii nici cu altii. la limeHost am uitat sa le platesc factura vreo 2-3 luni pt ca trimit facturile pe email si nu le-am vazut. dar nu s-au grabit sa-mi suspende VPS-urile.

Ghesi daca voiau sa te ajute iti dadeau acces pe un Ip astfel incat sa te poti conecta sa-ti iei informatiile.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Un coleg de forum cu ceva vechime in domeniu mi-a recomandat HostWay. Voi ce alte propuneri aveti? Ma intereseaza bineinteles si pretul, pentru ca nu imi pot permite sa platesc foarte mult avand in vedere ca siteurile mele nu produc. (tot ce castig este din linkuri si advertoriale), insa vreau in primul rand support de calitate si oameni seriosi, nu camatari.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

@edy12006 du-te omule la limehost. Am 2 VPS-uri la ei si n-am probleme.Initial ai vreo 3 zile de testing . Hostway sant foarte buni de asemenea dar sant ceva mai scumpi. Asa daca e pana la urma ajungi la GTS ( ceea ce eu personal as recomanda ca solutie finala )

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    45

Implicit

elvsoft.com sunt de vreo 3-4 ani la ei, de cate ori a fost vreo problema s-a rezolvat rapid. In sensul ca pe mine problemele ma apuca de multe ori sambata-duminica noaptea, trimit ticket si in 10 minute primesc raspuns. Si chiar daca serverul s-a mai blocat pt consumare resurse, am rezolvat impreuna problema. Deci recomand calduros.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    31

Implicit

Sa vedem daca pot sa primesc niste pareri de la cei care au folosit sau folosesc romarg.ro Multumesc frumos astept niste pareri

bampiru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    27

Implicit

Poate "Mihai Gianu" a incercat sa manipuleze sa fiti contra unei firmei la care nu mai lucreaza...

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 21:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 12:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 20:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 01:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •