27th February 2012, 01:06
0 out of 10 members found this post helpful.
Problema este ca daca un cont face probleme nu se poate tine online pentru ca face alte probleme la alte conturi si se junge la un lant de probleme, de cat sa ai probleme cu 50 de conturi mai bine blochezi unul singur si ai rezolvat problema, nu ai de unde sa intelegi daca nu stii despre ce e vb.
Altceva mai bun nu ai gasit sa bagi de vina, toti sunteti experti in gramatica si limba romana.

Postat în original de
robyroy
@mihai Gianu, in loc sa bagati coada intre picioare si sa va faceti meaculpa, va tineti in continuare nasul pe sus. Omul v-a cerut doar back-up-urile, daca am inteles eu bine. unde este marea voastra problema?
Apropos, inainte de a veni cu replici acide, deschide o carte de gramatica si invata sa te exprimi coerent in limba romana. Nu de alta dar faci de ras ( nu ca nu v-ati mai fi facut pana acum) firma pe care o reprezinti.
27th February 2012, 01:20
0 out of 4 members found this post helpful.
Si sa stii ca stilul de vorbit se schimba cand cineva ne tine de prosti.

Postat în original de
robyroy
Mihai, cand o persoana ofera raspunsuri oficiale din partea unei firme care se respecta face asemenea erori gramaticale, si sa nu ma iei ca e vorba de vreun typo, caci tu vad ca nu stii cand se pun doi de "i", basca uitandu-ma pe topicul prezentat de Rares, vad ca nu stii sa pui o cratima corect, sincer imi pun niste semne de intrebare.
Iar, si sincer @imagini are dreptate, cand raspunzi cu un asemenea sictir reclamatiilor oamenilor, pe mine ma apuca scarba.
Voua celor de la Ghesi, sintagma "Clientul Nostru, Stapanul Nostru" va spune ceva? Altii ar fi in stare sa isi pupe si in fund clientii numai sa fie multumiti si sa ramana la ei, iar voi le dati un sut in fund si le mai trageti si o flegma...... Asta e cel mai tare marketing pe care l-am vazut vreodata.