Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

@mihai Gianu, in loc sa bagati coada intre picioare si sa va faceti meaculpa, va tineti in continuare nasul pe sus. Omul v-a cerut doar back-up-urile, daca am inteles eu bine. unde este marea voastra problema?
    Apropos, inainte de a veni cu replici acide, deschide o carte de gramatica si invata sa te exprimi coerent in limba romana. Nu de alta dar faci de ras ( nu ca nu v-ati mai fi facut pana acum) firma pe care o reprezinti.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@edy
    Am discutat zilele trecute cu un jurist si ma avertiza ca tot ceea ce exista in TOS sau in alte forme prin care iti "asumi" raspunderea este opozabil in instanta. Concret, eu daca iti promovez ca am "best price" pe site si nu este asa, ma poti actiona in judecata pentru reclama mincinoasa. Intereseaza-te si, daca informatia mea este reala, atunci poti avea sorti de izbanda.
    @mihai
    Nu cunosc situatia, dar atitudinea cu "fa plangere unde vrei tu" nu este un raspuns demn de o firma serioasa.....parerea mea. Astfel de situatii, in mod normal, trebuie sa ramana intre firma si client. Odata "transpirate" au efect de bumerang.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ kidu
    Ai sintetizat si mai bine ce am vrut eu sa spun. Cautam zilele trecute un serviciu al unei firme si primele rezultate pe google erau "firma de tepari". M-am linistit instant!!!!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Robyroy, asta cu gramatica e problema veche la ei... daca le citesti notificarile tehnice ce el trimit pe email te apuca rasul....

Sa facem un mic refresh: Nu va cumparati hosting de la ghesi.com, Sunt cei mai mari tepari, iti iau banii si dupa aia iti inchid contul - Forumul Softpedia

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

0 out of 10 members found this post helpful.

Implicit

Problema este ca daca un cont face probleme nu se poate tine online pentru ca face alte probleme la alte conturi si se junge la un lant de probleme, de cat sa ai probleme cu 50 de conturi mai bine blochezi unul singur si ai rezolvat problema, nu ai de unde sa intelegi daca nu stii despre ce e vb.

Altceva mai bun nu ai gasit sa bagi de vina, toti sunteti experti in gramatica si limba romana.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @mihai Gianu, in loc sa bagati coada intre picioare si sa va faceti meaculpa, va tineti in continuare nasul pe sus. Omul v-a cerut doar back-up-urile, daca am inteles eu bine. unde este marea voastra problema?
    Apropos, inainte de a veni cu replici acide, deschide o carte de gramatica si invata sa te exprimi coerent in limba romana. Nu de alta dar faci de ras ( nu ca nu v-ati mai fi facut pana acum) firma pe care o reprezinti.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    Altceva mai bun nu ai gasit sa bagi de vina, toti sunteti experti in gramatica si limba romana.
    Mihai, cand o persoana ofera raspunsuri oficiale din partea unei firme care se respecta face asemenea erori gramaticale, si sa nu ma iei ca e vorba de vreun typo, caci tu vad ca nu stii cand se pun doi de "i", basca uitandu-ma pe topicul prezentat de Rares, vad ca nu stii sa pui o cratima corect, sincer imi pun niste semne de intrebare.
    Iar, si sincer @imagini are dreptate, cand raspunzi cu un asemenea sictir reclamatiilor oamenilor, pe mine ma apuca scarba.
    Voua celor de la Ghesi, sintagma "Clientul Nostru, Stapanul Nostru" va spune ceva? Altii ar fi in stare sa isi pupe si in fund clientii numai sa fie multumiti si sa ramana la ei, iar voi le dati un sut in fund si le mai trageti si o flegma...... Asta e cel mai tare marketing pe care l-am vazut vreodata.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@mihai
    In relatia cu o firma sunt multe aspecte importante. Hai sa discutam exclusiv de hosting. Am o colaborare cu o firma anume (am si scris undeva care, pentru ca de 7-8 ani colaborez cu ei). Daca maine mi-ar raspunde in stilul tau, mi-as pune mari semne de intrebare. Daca poimaine serviciile oferite ar fi de o calitate indoielnica, poti fi sigur ca as muta totul de la ei.
    Si pe mine m-au avertizat ca unul dintre site-urile mele consuma multe resurse si mi-au oferit alternative. Am ales una dintre ele si problema s-a rezolvat. Desi am trecut la un alt nivel de costuri, nu m-am plans ci din contra, recomand firma respectiva. De ce? Simplu: atitudine profesionala, limbaj civilizat, explicat situatie, oferit alternative rezonabile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Tu chiar nu ai citit primul mesaj care l-am scris?

Frumos de voi.

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @mihai
    In relatia cu o firma sunt multe aspecte importante. Hai sa discutam exclusiv de hosting. Am o colaborare cu o firma anume (am si scris undeva care, pentru ca de 7-8 ani colaborez cu ei). Daca maine mi-ar raspunde in stilul tau, mi-as pune mari semne de intrebare. Daca poimaine serviciile oferite ar fi de o calitate indoielnica, poti fi sigur ca as muta totul de la ei.
    Si pe mine m-au avertizat ca unul dintre site-urile mele consuma multe resurse si mi-au oferit alternative. Am ales una dintre ele si problema s-a rezolvat. Desi am trecut la un alt nivel de costuri, nu m-am plans ci din contra, recomand firma respectiva. De ce? Simplu: atitudine profesionala, limbaj civilizat, explicat situatie, oferit alternative rezonabile.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    42

Implicit

Stiti de ce ia inchis contul lui Edi? Reclama negativa dom'le!

sa stiti ca reclama negativa e cea mai buna
    vo zice un student la marketing
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

0 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Si sa stii ca stilul de vorbit se schimba cand cineva ne tine de prosti.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Mihai, cand o persoana ofera raspunsuri oficiale din partea unei firme care se respecta face asemenea erori gramaticale, si sa nu ma iei ca e vorba de vreun typo, caci tu vad ca nu stii cand se pun doi de "i", basca uitandu-ma pe topicul prezentat de Rares, vad ca nu stii sa pui o cratima corect, sincer imi pun niste semne de intrebare.
    Iar, si sincer @imagini are dreptate, cand raspunzi cu un asemenea sictir reclamatiilor oamenilor, pe mine ma apuca scarba.
    Voua celor de la Ghesi, sintagma "Clientul Nostru, Stapanul Nostru" va spune ceva? Altii ar fi in stare sa isi pupe si in fund clientii numai sa fie multumiti si sa ramana la ei, iar voi le dati un sut in fund si le mai trageti si o flegma...... Asta e cel mai tare marketing pe care l-am vazut vreodata.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@roby
    Eu urasc sintagma asta cu "clientul nostru, stapanul nostru". Si eu am prestat servicii si, daca am avut dreptate, ca firma nu m-am lasat dus de aceasta expresie. Sigur, ca firma vrei sa atragi clienti, dar si acestia trebuie sa inteleaga ca exista o limita a bunului simt si a raspunderii. Si retine, acum vorbesc 100% dpdv al clientului. Este o generalizare, n-are legatura cu situatia asta.
    Restul afirmatiilor tale....no comment. Eu mi-am luat 16 negative ca am atras atentia cuiva, asa ca evit sa iti dau dreptate (desi ai).
    On: Mihai...incearca sa rezolvi situatia cu mai multa diplomatie. Nu faci decat sa agravezi situatia continuand o disputa de genul asta. Poate tu esti o persoana corecta, dar cand ai de-a face cu 1000 de tepari, iti suspectezi si propria mama (glumesc, dar intelegeti ideea). Parerea mea este sa iei legatura cu edy, ii transmiti bazele de date cu scuzele de rigoare si "end of story".

Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 21:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 12:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 20:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 01:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •