Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

pentru vps, recomand intovps.com din toata inima. Pe langa pretul, pe care nu il veti mai gasi nicaieri, merge impecabil. Si nu a picat decat de vreo 2-3 ori in 1 an si jumatate... Live support aproape non stop, raspunsuri pe e-mail in maxim 10 minute.... Singura problema este ca nu e managed..dar cu un whm si google oricine se poate descurca.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Stiu, de aceea am intrebat. Pana la urma nu profitul / pierderea firmei in cauza e problema aici. Am observat ca si in 2009 tonul era la fel de agresiv si jignitor.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Edy, haide sa-ti aduc eu niste lamuriri care sper sa-ti fie de un adevarat folos pe viitor dat fiind ca am lucrat si lucrez in continuare cu majoritatea hosturilor din Romania.

In primul rand despre Ghesi: serverele lor sunt colocate in datacenterul Simpliq (Cluj) iar persoana care a postat aici este atat administrator de retea cat si in conducerea firmei. Administrez servere ale catorva companii inregistrate si la Simpliq si la Ghesi, deci aflate fizic in acelasi datacenter, de aproape 4 ani.

Ambele firme au aceeasi problema: comunicarea, la capitolul asta in cele cateva sute de tickete, tot timpul comunicarea a fost de un mare stres. Dar sa-ti spun ceva, asta se trage din faptul ca meseria lor este de fapt sa administreze reteaua. Si aici nu am ce sa reprosez:reteaua merge spirt iar serverele sunt ok. Cunosc zeci de administratori de retea si toti sunt la fel, sunt asii in meseria lor dar cand vine vorba de comunicare, iti smulgi parul din cap.

Acum, eu tocmai mi-am cumparat cateva serii de conturi la ei (unele in decembrie, unele in ianuarie si una chiar sambata). Insa, eu traiesc pe pamant si experienta m-a invatat sa fiu atent la fiecare pas: asadar nu este nicio indoiala ca la capitolul comunicare o sa fie mare bataie de cap cu ei insa la capitolul tehnic, lucrurile sigur vor sta mai bine, pentru ca ei asta sunt.. tehnici, nu am pretentia sa-mi scrie perfect gramatical ci doar sa aiba grija de serverele mele. Si iti mai spun un secret: TOATE hosturile din Romania sau din lume sunt la fel cand vine vorba de o problema care nu a fost rezolvata asa cum doreste clientul, de aceea vor exista mereu clienti nemultumiti.

Asa ca sfaturile general valabil cand cumperi un serviciu sunt mereu aceleasi: 1) Sa stii cu ce se mananca treaba respectiva, altfel te vor lua peste picior sau vor profita de tine cei cu care faci targul; 2) Intotdeauna sa aflii ce spun ceilalti despre acel serviciu dar sa masori cu masura ta ca sa aflii daca ti se potriveste; 3) Intotdeauna sa-ti iei masuri de protectie indiferent ce scrie pe ambalaj (ba ca primesti banii in 30 de zile, ba mai stiu eu ce balarii) - ce e facut cu mana ta e cel mai bine facut si 4) Stii bancul cu vrabia.. nu oricine te scoate din rahat iti vrea neaparat binele. Am vazut ca lumea ti-a recomandat diverse hosturi, cele mai multe de calitate.. insa si destule doar ca sa profite de situatie, asa ca daca n-ai invatat nimic din experienta anterioara si vei ignora primii 3 pasi.. vei pati la fel.

Sper sa-ti fie de folos analiza mea, am cheltuit multi bani pentru aceste informatii culese din experienta proprie, atat cu Ghesi cat si cu alte hosturi. Bafta!

PS: In cazul celor care vor da negative: aveti curajul si va semnati, nu fiti lasi. Sfaturile de mai sus vin din experiente directe cu majoritatea hosturilor, incepand din '99 incoace asa ca daca tot dati negativ, sa stiu si eu cu ce masura ati socotit. In prezent administrez siteur hostate la: Simpliq/EnjoyVPS, Ghesi, Romarg, Spatiul.ro, Srv.ro, WebFactor.ro, IntoVPS.com, HostVision, tlh, claus (ambele), xservers, RoHOST, HostWay, FastWeb (mai putin cunoscuti da's olteni d'ai mei) si inca vreo cateva hosturi - DECI, imi permit sa-mi dau cu parerea despre hosturi.

PS2: Daca vrei hosting adevarat cu care sa te mandresti in toata galaxia, acesta se numeste MediaTemple si nu e niciun host pe planeta asta mai bun ca al lor (exclus Amazon care e la alta categorie)
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

haos eu sunt de acord cu tine, dar de la a nu scrie 100% corect gramatical pana la a scrie mai rau decat o scriu unii pe messenger e cale lunga. Mie imi place sa fiu tratat ca un om normal, nu ca la barul de peste drum unde stau baietii si beau 10 beri. Eu am vazut si in topicul asta si pe net cum vorbeste tipul care a postat in numele ghesi.com si crede-ma, nici cei cu care m-am luat la cearta nu vorbeau asa. Nu sunt de acord cu mentalitatea ca o firma trebuie sa-si pupe in fund clientul si sa ii faca orice ca sa-l pastreze, dar nici atitudinea de "n-avem chef..nu-ti place, valea" nu e ok. Da-i clientului ce a cumparat si atat. Asta a cumparat, asta sa primeasca. Vrea mai mult? Ii spui frumos..Uite, ai cumparat un pachet shared de web hosting unde iti poti pune siteul...Noi nu-ti putem face siteul, pentru ca nu asta ai cumparat, trebuie sa iti cauti un programator pentru asta. Nu sa ii spui "Pai ba nene, la ce vii tu la mine cu siteul? Pai cauta-ti naibii programator ca mie mi se rupe de siteurile tale".

Hve fun.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Astazi le-am cerut din nou domnilor sa imi returneze suma platita, intrucat eu am platit in avans si nu pot folosi serviciile de la data suspendarii conturilor, pana la data normala la care acestia trebuiau sa le suspende.

Mi s-a raspuns:

Vi sa explicat odata ceva, nu suntem roboti sa repetam.

La revedere.
    --
    Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

probabil se refereau la mesajul anterior:

"Veti primii arhiva cu date, si atat.
    La revedere"

Le-am spus ca voi face o sesizare la anpc. (am facut-o deja)
    Mi s-a raspuns din partea domnului Andrei:

Daca mai faceti inca o amenintare cu anpc va garantam ca nu veti mai primii nici un fisier inapoi.
    Nu suntem niste copiii la usa cortului sa ne amenintam ca daca nu-mi dai jucariile te spun lui tata.
    Deci sa intelegem ca sunt in perfecta regula cu totul si nu le este frica. Ramane de vazut!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Tu mai bine recuperai fisierele si abia apoi faceai scandal, ei legal nu sunt obligati sa iti dea un back-up, si apoi acel back-up poate fi "defect" intamplator
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Tu mai bine recuperai fisierele si abia apoi faceai scandal, ei legal nu sunt obligati sa iti dea un back-up, si apoi acel back-up poate fi "defect" intamplator
    Datele le-am recuperat. Am uitat sa mentionez ca ultimul mesaj (cel despre anpc) este dupa ce am recuperat datele.

La insistentele de a-mi recupera banii, intr-un sfarsit, domnul Andrei a gasit si solutia. Mi-a spus ca imi pot folosi in continuare conturile, ca nu e nimic suspendat, totul functioneaza si mi-a sugerat sa verific.

Se pare ca firma asta isi bate joc de clienti in cel mai umil fel. Deja o dau pe alba-neagra. Ei cred ca un client care a fost jignit si dezavantajat se mai poate intoarce la serviciile lor defectuoase.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 28th February 2012 la 14:58.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu stau si ma minunez, oamenii astia chiar au clienti? Inteleg ca poate nu se pricep la comunicare (vorba unui coleg), dar sa iti bati joc de un client mi se pare prea de tot. Nu stiu cum as fi reactionat in cazul lui edy, dar cu siguranta as fi mult mai pragmatic, pe banii mei nu face nimeni lucruri de genul asta.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Eu stau si ma minunez, oamenii astia chiar au clienti? Inteleg ca poate nu se pricep la comunicare (vorba unui coleg), dar sa iti bati joc de un client mi se pare prea de tot. Nu stiu cum as fi reactionat in cazul lui edy, dar cu siguranta as fi mult mai pragmatic, pe banii mei nu face nimeni lucruri de genul asta.
    Cei de la ANPC si OPC mi-au spus ca situatia va fi rezolvata. Sa vedem acum si in ce mod. Va tin la curent cu noutatile.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Eu invat din greselile altora incepand cu topicul asta si urmand 1) ghesi sucks 2) Nesimțiții și țeparii de la Ghesi | Rușinică 3)NU recomand gazduire la ghesi.com – Andrei Gherhes
    Mai cititi si cuvintele astea de pe bloguri. Oricine poate arunca cu noroi, dar foarte putini pot folosi un limbaj decent si o descriere completa a problemei. Dintre toate linkurile de mai sus in afara de postul lui Razvan Girmacea restul sunt niste opinii aruncate in scarba. Nu iau apararea celor de la ghesi (dupa interventiile lui Mihai Gianu lucrurile sunt destul de clare), dar sa nu ne luam dupa orice rezultat din google care e impotriva lor.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 20:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 11:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 19:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 00:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •