Am avut probleme cu ambele firme. In functie de cine nimeresti la suport o sa fii luat peste picior sau nu. La mxhost apar des probleme, modifica chestii la servere si nu te anunta nimeni, trebuie sa-ti dai seama singur ca problema nu e de la site. Asta se traduce in pierdere de vreme. Cat am avut host la ei, vreo 2 ani, am trimis nenumarate tickete si am avut o gramada de discutii cu ei pe chat.
La clausweb in urma cu mai multi ani le-a fost compromis un server si le-a luat 3 zile sa dea restore la backup-uri. Eu aveam backup-uri proprii si am reparat siteurile fara sa-i astept pe ei, dar un client normal nu stie face asa ceva, sta cu siteurile offline 3 zile, ceea ce mi se pare inadmisibil.
De la ambele hosturi am primit mailuri cu indicatii de optimizare, fie ca era vorba de wp cache sau pluginuri pentru securitate. Poate alte hosturi iti dau jos siteul mai intai si pe urma iti zic ca ai o problema.
Acum am din nou siteurile la clausweb (dupa o pauza de 2-3 ani) pentru ca pana in urma cu cateva luni aveau pachetele mult mai avantajoase si mai ieftine, spre exemplu mxhost nu aveau inca SSD la pachetele din link. Oricum, si acum sunt mai avantajoase, trebuie doar facuta o comparatie intre configuratii similare.
Deci pe partea de suport mxhost sunt activi, daca le dai mail la 2 dimineata intr-o Duminica iti va raspunde cineva la el in 30 de minute. Insa ideal ar fi sa nu ai motiv sa dai un astfel de mail.
De cand am toate siteurile la clausweb nu i-am cautat deloc. Doar ei mi-au dat niste mailuri sa-mi zica sa instalez niste pluginuri de securitate. In rest nu am avut probleme ca sa necesit suport, dar cred ca e oricum la un nivel ridicat.

Răspunde cu citat