Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: mxHost sau ClausWeb ?

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit mxHost sau ClausWeb ?

Salutare tuturor,

Am o mica dilema si sper ca feedback-urile voastre sa ma ajuta sa aleg varianta corecta pentru un server in RO. Am gasit 2 oferte similare la 5, 9 E/ luna care au in principiu aceleasi servicii si nu stiu care e cea mai buna, sau care dintre cei 2 sunt cei mai seriosi.

la mxHost.ro - pachetul Business Linux: Gazduire Domenii Web – Web Hosting Pe Servere In Romania

la ClausWeb.ro - promotia: Promotional Gazduire SSD

Care dintre cele 2 solutii mi le recomandati? si, de ce?

Multumesc anticipat !

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Clausweb recomand pt ca am avut hosting la ei si supportul este f ok, ceea ce pt mine e mai important decat alte criterii.

mxhost n-am folosit

la 6E pe luna gasesti un pachet f bun si la experthost si pe ei ii recomand din nou, pt suportul prompt. De fiecare data cand am avut ceva intrebari, ii vedeam available pe messenger si raspundeau f rapid.
    Signatura lipsa

Razvan Sfetnic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Oferta de la ClausWEb este foarte tentanta daca ai mai multe bloguri sau site-uri mai mici si vrei sa le gazduiesti pe acelasi server. Eu folosesc de ceva ani mxhost si sunt foarte multumit de ei, au suportul si financiarul de nota 10, dar si ClausWEB au o reputatie buna. Acum depinde ce iti doresti, cum spuneam daca vrei mai mult de 3 site-uri pe acelasi host si vrei sa platesti doar 6 euro atunci cumpara de la clausweb.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    29

Implicit

clausweb are servere bune, iti cade rar site-ul insa la partea de suport pentru clienti e cam bataie de joc, daca esti noob in ale internetului or sa te ia la misto. asa am patit eu in urma cu ~ 2 ani si de atunci m-am mutat la spatiul, unde sunt foarte de treaba oamenii. despre mxhost nu stiu ce sa zic, n-am avut la ei nici un site. insa daca ar fi sa aleg din nou intre mxhost si claus, as alege clausweb datorita ofertelor.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Deci acum cativa ani am fost la spatiul si erau site-urile jos foarte des. Nu stiu cum e acum, dar inainte era jale.

La mxhost am cont de reseller, suportul e foarte rapid, dar au fost multe momente in care site-urile imi erau offline, picate sau sparte si cei de la suport ziceau ca eu sunt de vina, cu toate ca eu nici nu mai deschisesem unele site-uri de vreme buna .. ma rog ... Acum vad ca si-au revenit, site-urile nu mai pica, dar cred ca sunt pe un server aglomerat, ca site-urile se incarca greoi.

O firma cu care colaborez mi-a recomandat claus si imi voi muta la ei cateva site-uri la care le dau putin mai multa atentie.

Cu toate astea, nu voi renunta la mxhost .. de tot .. dar ma duc si la claus ca parca suna bine oferta lor, mai ales cea cu semidedicat.

Dar vad ca pe tine te intereseaza un pachet mic, deci nu cred ca exista diferente vizibile intre cele 2 pe care le-ai dat tu ca exemplu, asa ca poti alege pe oricare dintre ele.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Indiferent pe mana cu-i mergi trebuie sa stii un singur lucru: pe SSD e stocat doar partea de baza de date a site-ului (intreaba pe fiecare in parte ca sa vezi cum sta treaba)...

SSD + LiteSpeed face minuni... eu sunt client MX Host din 2005 si daca n-am renuntat pana acum inseamna ca sunt foarte multumit de colaborare.

In plus cei de la MX HOST au si programul acesta de fidelizare Programul de fidelizare pentru clienti

Citat Postat în original de Alvy Vezi Post
    Salutare tuturor,

Am o mica dilema si sper ca feedback-urile voastre sa ma ajuta sa aleg varianta corecta pentru un server in RO. Am gasit 2 oferte similare la 5, 9 E/ luna care au in principiu aceleasi servicii si nu stiu care e cea mai buna, sau care dintre cei 2 sunt cei mai seriosi.

la mxHost.ro - pachetul Business Linux: Gazduire Domenii Web – Web Hosting Pe Servere In Romania

la ClausWeb.ro - promotia: Promotional Gazduire SSD

Care dintre cele 2 solutii mi le recomandati? si, de ce?

Multumesc anticipat !

fixbrain este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Vârstă
    51
    Posturi
    134
    Putere Rep
    28

Implicit

din 2006 am hostate la ei toate site-urile. Pana acum 2-3 ani mai aveau probleme de comunicare in relatia cu clientii, si chiar mai picau si site-urile pe perioade f scurte, dar constant. De atunci se pare ca au schimbat cate ceva, si problemele au disparut. Relatia cu clientii este prompta, iar tehnic stau chiar bine.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de fixbrain Vezi Post
    din 2006 am hostate la ei toate site-urile. Pana acum 2-3 ani mai aveau probleme de comunicare in relatia cu clientii, si chiar mai picau si site-urile pe perioade f scurte, dar constant. De atunci se pare ca au schimbat cate ceva, si problemele au disparut. Relatia cu clientii este prompta, iar tehnic stau chiar bine.
    cine sunt acei "ei"?

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

eu am de peste 1 an hosting de la ei, CLAUSWEB, si ti-i recomand cu caldura. Am avut parte de suport si la ora 2 dimineata.....Mult succes in alegere
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Am avut probleme cu ambele firme. In functie de cine nimeresti la suport o sa fii luat peste picior sau nu. La mxhost apar des probleme, modifica chestii la servere si nu te anunta nimeni, trebuie sa-ti dai seama singur ca problema nu e de la site. Asta se traduce in pierdere de vreme. Cat am avut host la ei, vreo 2 ani, am trimis nenumarate tickete si am avut o gramada de discutii cu ei pe chat.

La clausweb in urma cu mai multi ani le-a fost compromis un server si le-a luat 3 zile sa dea restore la backup-uri. Eu aveam backup-uri proprii si am reparat siteurile fara sa-i astept pe ei, dar un client normal nu stie face asa ceva, sta cu siteurile offline 3 zile, ceea ce mi se pare inadmisibil.

De la ambele hosturi am primit mailuri cu indicatii de optimizare, fie ca era vorba de wp cache sau pluginuri pentru securitate. Poate alte hosturi iti dau jos siteul mai intai si pe urma iti zic ca ai o problema.

Acum am din nou siteurile la clausweb (dupa o pauza de 2-3 ani) pentru ca pana in urma cu cateva luni aveau pachetele mult mai avantajoase si mai ieftine, spre exemplu mxhost nu aveau inca SSD la pachetele din link. Oricum, si acum sunt mai avantajoase, trebuie doar facuta o comparatie intre configuratii similare.

Deci pe partea de suport mxhost sunt activi, daca le dai mail la 2 dimineata intr-o Duminica iti va raspunde cineva la el in 30 de minute. Insa ideal ar fi sa nu ai motiv sa dai un astfel de mail.
    De cand am toate siteurile la clausweb nu i-am cautat deloc. Doar ei mi-au dat niste mailuri sa-mi zica sa instalez niste pluginuri de securitate. In rest nu am avut probleme ca sa necesit suport, dar cred ca e oricum la un nivel ridicat.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Diferente clausweb si ghesi ?
    De Ionut D în forumul Hosting
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 28th August 2012, 00:33
  2. MxHost Down ?
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd December 2011, 06:28
  3. Sfaturi pentru clausweb.ro
    De valentin în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4