Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: Cel mai mare secret ce il pot eu spune despre cum am reusit

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    38

Implicit

@tudi
    Singurul aspect la care sunt de acord cu tine e ca un continut de calitate iti aduce link-uri "naturale" de pe site-uri cu tematica related care cantaresc mai greu si ajuta la deep linking.
    In rest... in primul rand trebuie sa iti ajunga userii pe site. Continut de calitate pentru motoarele de cautare inseamna continut relevant iar algoritmul care reda raportul de relevanta nu are cum sa "invete" continut sau sa decida folosind alti factori decat cei enumerati deja de Nic (ma rog.. se mai adauga cateva dar in principal e vorba de continut relevant, anchor relevant, link-uri, trust etc).

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nic, cred ca esti de acord totusi ca un link bun de pe un site relevant si trustworthy cantareste oricum mult, chiar daca nu are anchor-ul pe keyword. Si nu zic ca e "musai" sa fii copywriter ca sa fii si SEO, dar te ajuta enorm de mult sa stii sa te joci cu cuvintele fie ca:

1. postezi commenturi utile/interesante pe blog-uri dofollow
    2. faci un link request catre un webmaster
    3. cumperi un link de la un webmaster
    4. scrii un guest post
    5. scrii un articol pentru artdirs
    6. faci un linkbait

Acum inteleg ce ai vrut sa zici cu poezia, ai dreptate, nu are cum sa determine care e mai de calitate, dar intram deja in alt teritoriu aici, cel al dupe content-ului. Cred ca s-a mai discutat pe forum pe exemplul site-urilor de versuri/poezii. Aici pui motorul intr-o situatie in care trebuie sa aleaga intre acelasi text dar site-uri diferite. Evident ca mecanismul de voturi (link-uri) si relevanta intra in functiune si aranjeaza site-urile.

Repet, nu vorbeam de ce ESTE ci de ce cred eu ca VA URMA pt SE-uri.

Te rog sa ma crezi, am o experienta destul de solida in domeniul asta, pentru ca am creat pe de o parte si foarte mult content de calitate pentru clienti si site-urile mele si am creat si mult spam si rahat. Invariabil, site-urile cu content de calitate au fost cele care au urcat, incet dar sigur, spre primele pozitii. Sa zicem ca ai un text A, de calitate si un text B spammy. Le optimizezi pe amandoua la fel iar textul B va avea un usor avantaj pentru ca abuzezi de algoritm. Dar in timp, textul A obtine linkuri naturale, iti aduce vizite si iti creeaza un brand solid la site ("aa pe site-ul asta am citit text A, e de calitate").
    Ultima modificare făcută de Tudi; 23rd September 2008 la 17:27.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Corect. Foarte bine. Felicitari.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

CE am observat ca diferenta intre site-urile cu continut de calitate si cel cu continut mai mult pentru motoarele de cautare, cele care au un continut de calitate cresc continuu si sigur, cele facute pentru motorul de cautare dupa ce nu le mai acorzi atentie SEO raman constante si chiar scad.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu chiar.. un exemplu: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...0+date+tehnice. Al doilea rezultat duce la o pagina complet inutila. Si e acel site e in top de o perioada lunga.

Conteaza mult optimizarea on page dar si IBL-urile

Later edit: acum a trecut pe primul loc
    Ultima modificare făcută de loco; 6th October 2008 la 15:51.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Notiunea content de calitate este foarte relativa .Asta e ...nu toti oamenii vad calitatea la fel .
    Cancan.ro are un trafic foarte mare pentru ca are un content de calitate ?
    Nu are nicum un content de calitate, ci are doar un content atractiv pentru o masa mare de oameni .
    Prin urmare un content atractiv este cel care face si drege si nu unul de calitate.
    Oricum fara o promovare pe masura ,chiar si un site cu content de reala calitate risca sa ramana in zona anonimatului .

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    33

Implicit

Am citit cu interes parerile [off-topic :-)] de pe aici, mai ales cele ale lui Nic si Tudi, mi se par deosebit de pertinente.

In plus fata de argumentele lui Tudi, as vrea sa spunc a am de mult o banuiala ca google contorizeaza rezultatele cautarilor sale.
    Mai precis, este sigur interesat pe care dintre rezultatele pe care le afiseaza face click userul si - mai ales - CAT TIMP sta pe-acolo :-).
    Este, cred, common-sense ca astfel isi poate da seama care dintre paginile indexate de el au o RELEVANTA mai mare, iar rezultatul va fi ca unele pagini vor urca, iar altele vor scadea.

Acest algoritm - usor de implementat din punct de vedere tehnic - mi se pare a avea o greutate mai mare in stabilirea [USER-]RELEVANTEI unei pagini decat linkurile catre ea, chiar de pe 1000 de siteuri dinaceeasi nisa!
    Dealtfel, acesta cred ca este si motivul pentru care site-ul meu a urcat foarte rapid in top 1-3 pentru foarte multe cuvinte cheie, nu am avut [si nu am nici acum] nu-stiu-ce BL-uri. In schimb, aveam un timp mediu de 10-15 minute!
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Google deja colecteaza datele, daca ai un cont (si probabil si daca nu ai):

http://www.google.com/history/

Daca esti logat in cont cand faci o cautare, o sa ai rezultate preferentiale, diferite fata de SERP-ul normal, deci e clar ca intr-o masura sunt folosite. Intrebarea e: cat din datele tale, sunt folosite in afisarea SERP-ului "general"?

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu cred: FOARTE mult [sunt folosite de G].
    Hai sa ne gandim: el oricum are la dispozitie date de genul acesta [pe "conturi" sau nu]; datele SUNT foarte utile in a determina RELEVANTA unei pagini pentru vizitatori [statistic] -- tu nu te-ai gandi sa le folosesti la acest lucru? :-)

In opinia mea, timpul mediu este indicatorul nr 1 ptr Google despre cat de relevanta este o pagina pentru vizitatori [multmai mult ca nr de BL]; este o variabila care nu se poate atat de usor "manipula"...

--

poate ar fi bine daca cineva ar muta aceste posturi intr-un thread separat, ar fi pacat de subiectl generos initial...
    Ultima modificare făcută de CornelB; 6th October 2008 la 17:12.
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de loco Vezi Post
    Nu chiar.. un exemplu: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...0+date+tehnice. Al doilea rezultat duce la o pagina complet inutila. Si e acel site e in top de o perioada lunga.

Conteaza mult optimizarea on page dar si IBL-urile

Later edit: acum a trecut pe primul loc
    Degeaba este pe primul loc, eu cand voi cauta din nou acel cuvant sigur nu voi da click pe site-ul lor, voi da click direct la pozitia 3, asta inseamna cresterea in timp, si daca mie imi place site-ul respectiv il salvez si la favorite si cand ma intereseaza ma duc direct
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se spune despre comunitatea SeoPedia
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 31st August 2009, 22:16
  2. Ce va spune Google despre ?
    De birkof în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th March 2009, 14:16
  3. a reusit cineva pana acuma ?
    De raulll în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th October 2008, 13:19
  4. Aici spargem temele TOP SECRET !!!
    De co13 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 24th November 2007, 19:15
  5. SEO Secret That Everybody Ignores
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th September 2005, 21:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •