daca as fi aplicat metoda asta.. cu o medie de 10 linkuri pe zi.. incepand de acum 10 ani.. acum as fi avut un numar de linkuri salvate cu 5 cifre si as fi avut nevoie de un "google" care sa caute in bookmarkuri (mai ales ca multe siteuri cu informatie utila nu au titluri corespunzatoare pentru pagini);
daca ma gandesc si ca pe vremea windows 98 si chiar win xp inainte de sp2 desktopul meu avea obiceiul sa "crape" periodic (cu tot cu bookmarkuri si alte salvari) as spune ca nu e tocmai o metoda comoda pentru mine;
si ca argument suplimentar: daca am gasit un site care imi place (de cele mai multe ori asta inseamna ca imi ofera informatie utila si poate intr-o prezentare decenta) si am consumat informatia de care aveam nevoie, atunci data viitoare nu cred ca am nevoie de exact aceeasi chestie;
asta inseamna ca siteul respectiv poate sa nu fie solutia optima in momentul revenirii si daca adun si posibilitatea ca intre timp un site mai bun sa fi aparut pe piata cu siguranta prefer search pe net in locul bookmarkului;
mentiune: e o preferinta subiectiva si nu contest utilitatea semnelor de carte in general (dar in cazul meu siteurile la care ma intorc cu o frecventa cat de cat mare sunt putine la numar asa ca imi stochez bookmarkurile direct in memorie - fel in care obtin si portabilitate extinsa)

)
Răspunde cu citat