Yupii.. Am vazut si eu 4 la mine![]()
Yupii.. Am vazut si eu 4 la mine![]()
Din pacate eu am ramas tot cu PR 0. Imi poate spune cineva daca este normal ca dupa 3-4 saptamani sa nu-ti dea PR . Trebuie sa luam in vedere faptul ca au inceput sa apara niste link-uri abia dupa 1 saptamana ( deci as avea 2 saptamani de cand am cateva backlinks ). Este vorba de un site de jocuri cu 350 de pagini indexate de google( putin pentru un site de acest gen).
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
la mine vad ca a crescut dar a si scazut in acelasi timp.
pentru acelasi domeniu cu www a scazut de la 4 la 2 iar fara www a ramas la 5
cam ciudat![]()
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 19:56.
@ Danielu
Este destul de normal sa ai tot PR 0 daca spui ca ai inceput sa aduni link-uri catre site, de-abia dupa doua saptamani.
Unele site-uri nici macar nu apuca sa fie indexate dupa 2 saptamani de la aparitie.
@ giginamol
Vezi aici
am redirectat intr-adevar pe 301 pentru varianta fara www
acum vad ca am alta problema .
imi da in google webmaster tools un warning cum ca prea multe linkuri sant redirectate pe 301 si nu pot fi vazute de google.
am modificat sitemap-ul fara www la linkuri sa vad daca se schimba ceva
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.domeniu.ro [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://domeniu.ro/$1 [L,R=301]
am gresit cu ceva?
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 19:55.
dap se pare ca trebuia sa modific si sitemap-ul fara www.
tocmai ce a fost domnul G de a vazut-o si a dat ok-ul![]()
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 19:55.
am si eu acum pr 3 de la pr 0![]()
acum am observat ca pe langa pr 3 la prima pagina, am primit si pr 2 la alte 4 pagini. Chestia-i cxa nu inteleg de ce am asa pr bun la paginile astea. Linkuri externe -0, iar linkuri interne -3 fiecare. Poate aveti idee care-i motivul..
Ultima modificare făcută de Cipixxx; 2nd May 2008 la 11:02.
probabil e vorba de vechimea lor si de transferul pr-ului de pe prima pagina. si eu am prins pr2 pe o multime de pagini interne ale blogului, si paginile respective nu au neaparat backlinks in google.
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)