de updateul de SERPS nu discuta nimeni ?
de updateul de SERPS nu discuta nimeni ?
deci sa intamplat ceva dubios noaptea trecuta 3 siteuri de pr 4 au acum 2 asta dupa ce acu 1 sapt au facut pr 4 .... poate explica cineva?
Schiez la Voineasa in weekend !
Eu am patit ceva si mai dubios... Am un cod de visual pagerank pe site, si el si google toolbar arata pagerank 3. Acum cateva zile am intrat sa-mi vad pagina in google cache... unde visual pagernak arata 4 sunt sigur ca am 3 dar nu stiu ce se intamplase cu cahce-ul google.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Cred ca s-a facut si update de serps, pt ca am urcat pe prima pagina pt anumite cuvinte cheie, ceea ce ma bucura.
Si eu am urcat un pic , dar am mai si coborat !
Pe ansamblu am iesit binisor !
Eu cred ca google inca mai regleaza la butoane , pentru ca numai asa se explica unele rezultate surprinzatoare !
De "reglat la butoane", google regleaza continuu, asa ca nu are de ce sa te mire prea tare lucrul asta.
A fost PR update? Nu de alta da am fost penalizat la clubmercedes.ro ,de la PR 4 am scazut la PR3.si la galerie.loganclub.ro de la PR 4 la PR2...ca sa nu mai vorbesc ca au disparut din backlinkuri...s-au redus cam la jumate...
Ca sa nu mai vorbesc ca pozitiile in cautari is aiurea de tot,bagi la linkuri..si ele tot scad...si tot scad...nu se mai termina odata cu updateurile de serps...ce-o mai fi
Ultima modificare făcută de Toto; 7th June 2008 la 01:39. Motiv: link edit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)