Da, asa este, dar la update-ul anterior scazuse la 6, acum a urcat iar la 7.
Da, asa este, dar la update-ul anterior scazuse la 6, acum a urcat iar la 7.
eu ating PR 3 in 3-4 luni, dar mai sus n-am reusit sa urc![]()
si google.ro a crescut de la PR7 la PR8, numai site-urile mele nu au crescut![]()
dupa mult anuntatul (si de mine) GOOGLE PR update iata statistica :
5 siteuri de la PR 0 la PR 2.
un site de la PR 0 la PR 3.
un site de la PR1 la PR 2.
un site de la PR 4 la PR3.
restul au ramas la fel.
pentru cei care in posturile de mai sus ziceau acu 4-5 zile ca nu e pr update si ca sa lasam subiectul asta, le doresc in continuare aceeasi pricepere aratata!
Ultima modificare făcută de marius_wiz; 3rd May 2008 la 18:23.
Toate site-urile mele au PR 4 acum doar unul nou de 6 saptamani, dar in care investesc mult timp si multa energie a atins PR3
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In timpul updateului, am avut cateva emotii cu unul din blogurile mele. Cand imi arata PR0, cand PR4. Pana la urma s-a stabilizat la 4. Oricum, ma mir pt ca nu am platit nimic pt promovare, nu am facut schimb de linkuri cu multe persoane si l-am inscris in numai vreo 100 de directoare romanesti( desi nu l-au aprobat pe toate, fiind pe domeniu blogspot.com). La celalat blog, la fel de tanar(aprox 2 luni) am prins PR3, deci cu putina straduinta se poate...
Urmatorul update o sa vina la sfarsitul lui iunie - inceputul lui iunie , asa ca nu e nici o nenorocire !
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
DORO
am vazut niste posturi ale tale legate de inregistrarea site-ului in 1000 de directoare. imi poti da te rog niste detalii pe pm ?
ps : Eu se pare ca nu pot scrie pm pt ca am putin mesaje in forum
multumesc anticipat
florin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)