vad ca e la moda sa zici "pr nu mai e important"
google si-a schimbat algoritmul, cum sa nu mai conteze PR-ul, de ce l-ar mai tine?
vad ca e la moda sa zici "pr nu mai e important"
google si-a schimbat algoritmul, cum sa nu mai conteze PR-ul, de ce l-ar mai tine?
E important PR, e pentru toată lumea.
Când vrei să vinzi link cu ce te lauzi? Cu PR mare şi cu nişa ta şi abia apoi cu traficul.
E Update de PR, am scazut de la 3 la 0 barat cu un site .
LE: la orice site ma uit imi arata 0 sau N/A. Cred ca e update de PR dar nu sunt astea valorile finale ... nici nu ar avea cum.
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 29th April 2008 la 16:49.
S-a mai discutat ca penalizarile nu reprezinta mereu update-uri de PR
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
In momentul de fata nu are loc nicio actualizare de Page Rank asa ca nu mai are rost momentan sa postam in acest topic.
Totusi s-au produs modificari.
Pe DC-urile:
64.233.183.101 si
72.14.253.101
s-a facut deja update de pagerank.
De asemenea pe aceste DC-uri puteti verifica cate ibl-uri vede google la site-urile voastre acum!
Un tool util aici:
http://www.mypagerank.net/googlecheck.html
mie la toate site-urile cu PR 0 imi arata acel tool acum 2. Desi google prediction de la iwebtool.com imi arata 3 sau 4
Ultima modificare făcută de c0s; 30th April 2008 la 00:56. Motiv: am scris PR 10 in loc de PR 0
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
Google prediction de la iwebtool.com nu e foarte exact, acele date sunt aproximate si de cele mai multe ori nu sunt corecte.
Mie acel tool (mypagerank.net) imi arata pt.orice site as testa, doar rezultatele din 3 datacentere.
Asta de aici pare ok: http://www.seochat.com/seo-tools/future-pagerank/
Singurele schimbari le-am observat pe:
64.233.183.99
64.233.183.104
Ultima modificare făcută de w!ll; 30th April 2008 la 01:32. Motiv: completare
Pe digitalpoint se vorbeste de pagerank update! Voi observati vreo schimbare? Din cate am vazut ca se discuta pegerank update-ul a adus un mare + multor site-uri, inclusiv celor foarte noi si cu putine link-uri. Eu am 2 bloguri , un director web si un site de anunturi care au ramas la fel
Oare ce mai pune la cale google....?![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)