la mine nu se vede nimic. nu cred ca este alarma falsa, doar ca nu se updateaza la toti in acelasi timp. dureaza putin pana se updateaza toate. astept cu nerabdare sa vad roadele muncii mele din ultimele 2 luni
bafta tuturor
la mine nu se vede nimic. nu cred ca este alarma falsa, doar ca nu se updateaza la toti in acelasi timp. dureaza putin pana se updateaza toate. astept cu nerabdare sa vad roadele muncii mele din ultimele 2 luni
bafta tuturor
keep dreaming...
Zero mişcări şi la mine.
Acum 2 zile s-a apucat cineva să-mi înscrie un site în 1000 de directoare. Dacă e azi sau mâine update nu o să se simtă munca..
vezi ca nu este recomanda sa-ti inscrii site-ul in multe directoare intr-o perioada atat de scurta, mai ales daca este nou
are vechime cam 3 luni, şi-am găsit pe cineva care face 1000 de directoare cu 18 usd, din alea 1000 măcar 500 să prindă. Mi-am asumat un risc cam măricel..
doro, m-ar interesa si pe mine aceasta inscriere in 1000 directoare. poate imi trimiti un pm sau chiar dezvalui aici ... cred ca ar fi mai multi interesati
Daca ai pus pe cineva sa inscrie site-uri acum 1 saptamana roadele muncii lui se vor vedea la urmatorul update(in conditiile in care actualul se desfasoara acum sau la inceputul lunii mai...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Eu anul acesta n-am prins nici un update la site-urile noi lansate in decembrie sau ianuarie... si va spun eu ca nici acum nu va fi nimic... sunt doar niste jonglerii...
Si eu observai la trei siteuri din cele peste 80 pe care le am , ca am update !
E un update mai mic , nu e un update mare !
asa incepe UPDATE-ul ...
Updateurile la situri nu se fac intr-o zi.Dureaza 1-2 saptamani.La cate miliarde de pagini sunt indexate pe google 1-2 saptamani sunt prea putine....Asteptati pana pe 1 mai...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)