Nu cred ca au terminat....Este update PR 100%
Dupa page rankul pe care l-ati primit ati observat crestere in trafic?Eu nu prea am observat nici sa urce in topuri la cautari paginile mele....
Banuiesc ca pozitiile se vor updata zilele urmatoare...
in mod sigur n-au terminat pt ca unul din blogurile mele inca n-a primit nimic si sunt sigur 100% ca tre sa primeasca minim 4, pt ca stiu cat am muncit in ultimele 3 luni.
keep dreaming...
Depinde si de zona geografica de unde este hostul, de time zone etc. Si eu astept un pagerank si sunt sigur ca trebuie sa creasca. Am facut page rank prediction care indica PageRank 4 dar stiu ca se poate mai mult.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
A fost PR update. Din pacate mai toate paginile mele au fost "retrogradate": de la 4 la 3, de la 3 la 2.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
da, am observat ca de pe locul 4 la o anumita cautare, am picat pe locul 10. probabil ca o sa urmeze un google dance mai intai si apoi se stabilizeaza.
keep dreaming...
Dragut, acum ca s-a terminat update-ul pot sa ma laud cu un PageRank 3 de la 0 pe directorul web din semnatura. Si inca un page rank 3 pentru un blog
Dar voi?
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Noi ca noi, se lauda fiecare cu ce are... ce sa mai zica proprietarul stuff white people like, care a sarit de la pr0 direct la pr6 si care probabil acum e manga de beat
interesant, nu?
Ultima modificare făcută de crash; 1st May 2008 la 02:23.
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)