Da, asa este, dar la update-ul anterior scazuse la 6, acum a urcat iar la 7.
Versiune printabilă
Da, asa este, dar la update-ul anterior scazuse la 6, acum a urcat iar la 7.
eu ating PR 3 in 3-4 luni, dar mai sus n-am reusit sa urc :)
si google.ro a crescut de la PR7 la PR8, numai site-urile mele nu au crescut :(
dupa mult anuntatul (si de mine) GOOGLE PR update iata statistica :
5 siteuri de la PR 0 la PR 2.
un site de la PR 0 la PR 3.
un site de la PR1 la PR 2.
un site de la PR 4 la PR3.
restul au ramas la fel.
pentru cei care in posturile de mai sus ziceau acu 4-5 zile ca nu e pr update si ca sa lasam subiectul asta, le doresc in continuare aceeasi pricepere aratata!
Toate site-urile mele au PR 4 acum doar unul nou de 6 saptamani, dar in care investesc mult timp si multa energie a atins PR3
In timpul updateului, am avut cateva emotii cu unul din blogurile mele. Cand imi arata PR0, cand PR4. Pana la urma s-a stabilizat la 4. Oricum, ma mir pt ca nu am platit nimic pt promovare, nu am facut schimb de linkuri cu multe persoane si l-am inscris in numai vreo 100 de directoare romanesti( desi nu l-au aprobat pe toate, fiind pe domeniu blogspot.com). La celalat blog, la fel de tanar(aprox 2 luni) am prins PR3, deci cu putina straduinta se poate...
la mine sa ales praful dupa update'ul asta,sper sa am mai mult succes la urmatorul update.
Urmatorul update o sa vina la sfarsitul lui iunie - inceputul lui iunie , asa ca nu e nici o nenorocire !
DORO
am vazut niste posturi ale tale legate de inregistrarea site-ului in 1000 de directoare. imi poti da te rog niste detalii pe pm ?
ps : Eu se pare ca nu pot scrie pm pt ca am putin mesaje in forum
multumesc anticipat
florin