Pe forumul DP s-ar vorbi că a început pr update.
La siteurile mele nu observ momentan nimic. Vine ceva sau e doar alarmă falsă?
Versiune printabilă
Pe forumul DP s-ar vorbi că a început pr update.
La siteurile mele nu observ momentan nimic. Vine ceva sau e doar alarmă falsă?
Se zvonea ca incepe update pagerank inca din data de 2 aprilie !
Si eu astept sa vina !
Nici eu nu am observat vreo schimbare...Totusi,stiu ca s-a mai pus intrebarea aceasta,dar la cat timp se face deobicei update la pagerank???De exemplu in anul 2007?
Data la care se face update este secreta , pentru ca e normal ca google sa fie foarte secretuos cu aceste informatii !
Anul trecut s-au facut corectii la pagerank si dupa 12 zile de la update , asa ca nu se stie niciodata !
Ce e sigur , este ca o sa fie un update in luna aprilie si alt update in iunie !
offtopic: cred ca ar trebui sa folosesti butonul http://forum.seopedia.ro/images/buttons/edit.gif
ontopic: daca nu luna asta, luna viitoare tot o sa aiba loc un nou update, pana acum nu am observat modificari
Updateul va avea loc in jurul lui 25 pana pe 1 mai.Cele mai multe situri au prins updateu pe 27-28.
Oricum nu prea mai conteaza daca e cu 1,2 zile inainte sau dupa data estimata fiindca oricum nu ajuta la nimic,nu se mai iau in calcul link exchangeurile cu 1 saptamana inainte....
Eu estimez ca va fi un update masiv la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie... si de ce spun aceasta pentru ca tot ce a fost in 2008 au fost update-uri partiale, corectii, etc.
Cred ca a avut loc deja, azi am ajuns cu un site cu PR 5 la PR 3 si altul de la PR 5 la PR 4.
A mai observat cineva? La siteurile mele nu am primit niciun update.
la mine nu se vede nimic. nu cred ca este alarma falsa, doar ca nu se updateaza la toti in acelasi timp. dureaza putin pana se updateaza toate. astept cu nerabdare sa vad roadele muncii mele din ultimele 2 luni :)
bafta tuturor
Zero mişcări şi la mine.
Acum 2 zile s-a apucat cineva să-mi înscrie un site în 1000 de directoare. Dacă e azi sau mâine update nu o să se simtă munca..
vezi ca nu este recomanda sa-ti inscrii site-ul in multe directoare intr-o perioada atat de scurta, mai ales daca este nou
are vechime cam 3 luni, şi-am găsit pe cineva care face 1000 de directoare cu 18 usd, din alea 1000 măcar 500 să prindă. Mi-am asumat un risc cam măricel..
doro, m-ar interesa si pe mine aceasta inscriere in 1000 directoare. poate imi trimiti un pm sau chiar dezvalui aici ... cred ca ar fi mai multi interesati
Daca ai pus pe cineva sa inscrie site-uri acum 1 saptamana roadele muncii lui se vor vedea la urmatorul update(in conditiile in care actualul se desfasoara acum sau la inceputul lunii mai...
Eu anul acesta n-am prins nici un update la site-urile noi lansate in decembrie sau ianuarie... si va spun eu ca nici acum nu va fi nimic... sunt doar niste jonglerii...
Si eu observai la trei siteuri din cele peste 80 pe care le am , ca am update !
E un update mai mic , nu e un update mare !
asa incepe UPDATE-ul ...
Updateurile la situri nu se fac intr-o zi.Dureaza 1-2 saptamani.La cate miliarde de pagini sunt indexate pe google 1-2 saptamani sunt prea putine....Asteptati pana pe 1 mai...
Este vorba despre o chinezoaică peste care am dat pe forumurile DP. Are ceva de genul 300 de calificative pozitive, deci 300 de oameni au fost mulţumiţi de treaba ei, aşa că m-am gândit să încerc şi eu. Link dau pe pm la cine vrea, că bănuiesc că n-am voie să pun aici.
PS: la 5 siteuri înscrise ţi-l face pe al 6-lea moca
si ce fel de directoare sunt alea? de unde? poti da ceva detalii? as fi interesat si eu
si eu as vrea treaba asta cu 1000 de directoare inscrise . am vreo doua siteuri pentru care mi-ar trebui. si tie ti-a facut deja pentru un directori inscrierea doro ? sau inca nu i-ai dat comanda ? is curios si eu cum iese ... poate ne asociem vreo 2-3 sa adunam 5-6 siteuri sa mai micsoram costurile. ce ziceti ?
În urmă cu două zile am luat legătura prin pmuri, i-am făcut plata mai spre seară şi a zis că se apucă imediat ce primeşte ză money. Azi cam în urmă cu 2 ore am primit pm în care mi-a scris că a terminat. Am primit listă pe mail cu toate directoarele în care mi-a înscris, a făcut 53 de directoare în plus deci 1053 în total pentru 18 dolari. De fapt printre acele directoare au fost şi cam 50-70 de motoare de căutare dar nu are importanţă, că saitul mi-a fost acceptat şi acolo.
Faza nasoală e însă că pentru 18 dolari tre să-ţi confirmi singur înscrierile şi tre să treci prin mail să dai clic pe linkurile de confirmare.. dar dacă mă întrebaţi pe mine sunt 200% satisfăcută.
Link concret către cea care face înscrierea pe pm
are ceva softuletz pentru inscrieri ... sigur !
O avea. Cu sau fără softuleţ, e super pentru 18 dolari.
doro, sa ne ti si pe noi la curent, daca observi o creste in SERp etc
Se pare ca ultimul update Dewey e inca in miscare, s-au observat oscilatii grave in SERPs, indexari samd. Asta nu inseamna ca va fi si un PR update sau ca cineva stie de vreun PR update...acesta va veni probabil, dar tinand cont ca de ceva timp, PR toolbar exportu vine cand vrea el, eu zic sa nu va panicati..oricum PR nu mai inseamna nimik in zilele noastre :)
Eu nu am observat nimic. nicio schimbare momentan.
Google zice ca PR-ul e important :)
Eu am pgr 1
vad ca e la moda sa zici "pr nu mai e important"
google si-a schimbat algoritmul, cum sa nu mai conteze PR-ul, de ce l-ar mai tine?
E important PR, e pentru toată lumea.
Când vrei să vinzi link cu ce te lauzi? Cu PR mare şi cu nişa ta şi abia apoi cu traficul.
E Update de PR, am scazut de la 3 la 0 barat cu un site .
LE: la orice site ma uit imi arata 0 sau N/A. Cred ca e update de PR dar nu sunt astea valorile finale ... nici nu ar avea cum.
S-a mai discutat ca penalizarile nu reprezinta mereu update-uri de PR
In momentul de fata nu are loc nicio actualizare de Page Rank asa ca nu mai are rost momentan sa postam in acest topic.
Totusi s-au produs modificari.
Pe DC-urile:
64.233.183.101 si
72.14.253.101
s-a facut deja update de pagerank.
De asemenea pe aceste DC-uri puteti verifica cate ibl-uri vede google la site-urile voastre acum!
Un tool util aici:
http://www.mypagerank.net/googlecheck.html
mie la toate site-urile cu PR 0 imi arata acel tool acum 2. Desi google prediction de la iwebtool.com imi arata 3 sau 4
Google prediction de la iwebtool.com nu e foarte exact, acele date sunt aproximate si de cele mai multe ori nu sunt corecte.
Mie acel tool (mypagerank.net) imi arata pt.orice site as testa, doar rezultatele din 3 datacentere.
Asta de aici pare ok: http://www.seochat.com/seo-tools/future-pagerank/
Singurele schimbari le-am observat pe:
64.233.183.99
64.233.183.104
Pe digitalpoint se vorbeste de pagerank update! Voi observati vreo schimbare? Din cate am vazut ca se discuta pegerank update-ul a adus un mare + multor site-uri, inclusiv celor foarte noi si cu putine link-uri. Eu am 2 bloguri , un director web si un site de anunturi care au ramas la fel :(
Oare ce mai pune la cale google....? :confused: