Yupii.. Am vazut si eu 4 la mine :">
Versiune printabilă
Yupii.. Am vazut si eu 4 la mine :">
Din pacate eu am ramas tot cu PR 0. Imi poate spune cineva daca este normal ca dupa 3-4 saptamani sa nu-ti dea PR . Trebuie sa luam in vedere faptul ca au inceput sa apara niste link-uri abia dupa 1 saptamana ( deci as avea 2 saptamani de cand am cateva backlinks ). Este vorba de un site de jocuri cu 350 de pagini indexate de google( putin pentru un site de acest gen).
la mine vad ca a crescut dar a si scazut in acelasi timp.
pentru acelasi domeniu cu www a scazut de la 4 la 2 iar fara www a ramas la 5
cam ciudat:)
@ Danielu
Este destul de normal sa ai tot PR 0 daca spui ca ai inceput sa aduni link-uri catre site, de-abia dupa doua saptamani.
Unele site-uri nici macar nu apuca sa fie indexate dupa 2 saptamani de la aparitie.
@ giginamol
Vezi aici
am redirectat intr-adevar pe 301 pentru varianta fara www
acum vad ca am alta problema .
imi da in google webmaster tools un warning cum ca prea multe linkuri sant redirectate pe 301 si nu pot fi vazute de google.
am modificat sitemap-ul fara www la linkuri sa vad daca se schimba ceva
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.domeniu.ro [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://domeniu.ro/$1 [L,R=301]
am gresit cu ceva?
dap se pare ca trebuia sa modific si sitemap-ul fara www.
tocmai ce a fost domnul G de a vazut-o si a dat ok-ul:P
am si eu acum pr 3 de la pr 0 :)
acum am observat ca pe langa pr 3 la prima pagina, am primit si pr 2 la alte 4 pagini. Chestia-i cxa nu inteleg de ce am asa pr bun la paginile astea. Linkuri externe -0, iar linkuri interne -3 fiecare. Poate aveti idee care-i motivul..
probabil e vorba de vechimea lor si de transferul pr-ului de pe prima pagina. si eu am prins pr2 pe o multime de pagini interne ale blogului, si paginile respective nu au neaparat backlinks in google.
Da, asa este, dar la update-ul anterior scazuse la 6, acum a urcat iar la 7.
eu ating PR 3 in 3-4 luni, dar mai sus n-am reusit sa urc :)
si google.ro a crescut de la PR7 la PR8, numai site-urile mele nu au crescut :(
dupa mult anuntatul (si de mine) GOOGLE PR update iata statistica :
5 siteuri de la PR 0 la PR 2.
un site de la PR 0 la PR 3.
un site de la PR1 la PR 2.
un site de la PR 4 la PR3.
restul au ramas la fel.
pentru cei care in posturile de mai sus ziceau acu 4-5 zile ca nu e pr update si ca sa lasam subiectul asta, le doresc in continuare aceeasi pricepere aratata!
Toate site-urile mele au PR 4 acum doar unul nou de 6 saptamani, dar in care investesc mult timp si multa energie a atins PR3
In timpul updateului, am avut cateva emotii cu unul din blogurile mele. Cand imi arata PR0, cand PR4. Pana la urma s-a stabilizat la 4. Oricum, ma mir pt ca nu am platit nimic pt promovare, nu am facut schimb de linkuri cu multe persoane si l-am inscris in numai vreo 100 de directoare romanesti( desi nu l-au aprobat pe toate, fiind pe domeniu blogspot.com). La celalat blog, la fel de tanar(aprox 2 luni) am prins PR3, deci cu putina straduinta se poate...
la mine sa ales praful dupa update'ul asta,sper sa am mai mult succes la urmatorul update.
Urmatorul update o sa vina la sfarsitul lui iunie - inceputul lui iunie , asa ca nu e nici o nenorocire !
DORO
am vazut niste posturi ale tale legate de inregistrarea site-ului in 1000 de directoare. imi poti da te rog niste detalii pe pm ?
ps : Eu se pare ca nu pot scrie pm pt ca am putin mesaje in forum
multumesc anticipat
florin
de updateul de SERPS nu discuta nimeni ?
deci sa intamplat ceva dubios noaptea trecuta 3 siteuri de pr 4 au acum 2 asta dupa ce acu 1 sapt au facut pr 4 .... poate explica cineva?
Eu am patit ceva si mai dubios... Am un cod de visual pagerank pe site, si el si google toolbar arata pagerank 3. Acum cateva zile am intrat sa-mi vad pagina in google cache... unde visual pagernak arata 4 :) sunt sigur ca am 3 dar nu stiu ce se intamplase cu cahce-ul google.
Cred ca s-a facut si update de serps, pt ca am urcat pe prima pagina pt anumite cuvinte cheie, ceea ce ma bucura.
Si eu am urcat un pic , dar am mai si coborat !
Pe ansamblu am iesit binisor !
Eu cred ca google inca mai regleaza la butoane , pentru ca numai asa se explica unele rezultate surprinzatoare !
De "reglat la butoane", google regleaza continuu, asa ca nu are de ce sa te mire prea tare lucrul asta.
A fost PR update? Nu de alta da am fost penalizat la clubmercedes.ro ,de la PR 4 am scazut la PR3.si la galerie.loganclub.ro de la PR 4 la PR2...ca sa nu mai vorbesc ca au disparut din backlinkuri...s-au redus cam la jumate...
Ca sa nu mai vorbesc ca pozitiile in cautari is aiurea de tot,bagi la linkuri..si ele tot scad...si tot scad...nu se mai termina odata cu updateurile de serps...ce-o mai fi
reactualizare ca reactualizare,cum sa scada de la PR 4 la PR 2...
Da, si unul din site-urile mele a trecut de la PR1 la PR2.
vezi aici un update log: http://www.seocompany.ca/pagerank/pa...date-list.html
Nush cum ti-au disparut backlink-urile :) nu cred ca tine de update :) poate o fost banate site-urile care iti faceau bl ... dak e asa.....e naspa ca daca se baneaza site-urile care iti faceau BL si tu erai in reciprocal cu ele poti fi si tu penalizat asa ca umbla si tu la parteneri....sau poate ti-au fost scoase :)
n-are nici o legatura cu asta...uitate ca majoritatea se plang ca scad in serps.Eu am picat 2 pozitii...prima pozitie e site dacia,a 2a siteu dacia,3a eu,4a eu...ca sa nu mai vorbim de fluctuatii de alea in functie de orele zilei ...
Si eu am scazut... vreo 30 de pozitii :(
Si eu am scazut vreo 20 de pozitii la cateva site-uri si am pierdut mai mult de jumatate din BL-uri cu toate ca link-urile pe site-urile partenere sunt acolo si am mai facut rost de link-uri poate inca pe jumatate si cu toate ca PR-ul a crescut sau a stagnat. Inca nu sunt sigur de asta, dar cel putin la mine, la fiecare site la care am facut LE, in loc sa urce...scade cu fiecare LE facut. De la ultimul PR update avut loc acum o luna...cel putin cu unele din site-urile mele google parca isi bate joc. Inca o chestie.....acum doua zile de ex. am fost pe pagina 2 cu ejocuri.us, astazi sunt pe pagina 4, cu toate ca am mai obtinut BL-uri si nu oneway ci 3way. Mi se intampla pentru mai multe site-uri chestia asta.