da, te descurci bine ! Felicitari !
am luat si eu pr la 2 site-uri de la 0 la 3! si unu mi-a ramas la pr 1. foarte generos google, serios![]()
I don't know much...
Acum au inceput sa se vada schimbarile si in Google Toolbar
Trafic.ro a scazut la PR5
forum.softpedia.com si softpedia.com au crescut de la PR6 la PR7
neogen.ro acasa.ro trilulilu.ro PR5
Site-urile mele au ramas tot la PR4 unul singur a crescut de la PR3 la PR4, in rest cam atat.
si la mine este modificare de page rank...mi-a crescut la doar 3
astazi mi-a schimbat
Am impresia ca google face pr update de 2 ori pe an. Voi aveti idee cam cum sta treaba?
A ramas acelasi pagerank dar mi-a crescut Pr-ul la cateva pagini interioare.
dar pe cate DC-urile trebuie facut update ca sa se ia in considerare ca eu nu stiu, de ex. daca imi arata la 11 ip-uri update si la celelalate au ramas la fel ca inainte se ia in considerarea sau care e procedeul ca eu.....![]()
Se ia in considerare Pagerank-ul care este diferit de cel pe care stiai tu ca il ai (EX: aveai PR3, iar acum pe 5 datacentere observi PR4- noul PR va fi 4)
Google actualizeaza Page Rankul de aproximativ 3-6 ori pe an.
Probabil ca la tine a ramas acelasi PR si din cauza asta ai ramas cu aceasta impresie.
Ultima modificare făcută de w!ll; 30th April 2008 la 23:11.
Dupa page rankul pe care l-ati primit ati observat crestere in trafic?Eu nu prea am observat nici sa urce in topuri la cautari paginile mele....
Banuiesc ca pozitiile se vor updata zilele urmatoare...
da, am observat ca de pe locul 4 la o anumita cautare, am picat pe locul 10. probabil ca o sa urmeze un google dance mai intai si apoi se stabilizeaza.
keep dreaming...
O premiera pentru site-urile romanesti - softpedia.com este primul de la noi din tara care a primit pr 7, cel putin din cate stiu eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)