Mai este pub.ro, linux-magazin.ro - astea le stiu eu, probabil mai sunt si altele.
Oricum important este sa stai bine in SERPs, pagerank-ul nu conteaza prea mult dpmdv.
Mai este pub.ro, linux-magazin.ro - astea le stiu eu, probabil mai sunt si altele.
Oricum important este sa stai bine in SERPs, pagerank-ul nu conteaza prea mult dpmdv.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 1st May 2008 la 00:42.
Dragut, acum ca s-a terminat update-ul pot sa ma laud cu un PageRank 3 de la 0 pe directorul web din semnatura. Si inca un page rank 3 pentru un blog
Dar voi?
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Noi ca noi, se lauda fiecare cu ce are... ce sa mai zica proprietarul stuff white people like, care a sarit de la pr0 direct la pr6 si care probabil acum e manga de beat
interesant, nu?
Ultima modificare făcută de crash; 1st May 2008 la 02:23.
keep dreaming...
In sfarsit vad si la mine PR UPDATE, numai de la 4 in sus... pe vreo 10 site-uri de care m-am ocupat de la ultimul PR update... multumesc tuturor celor care au avut incredere sa mearga pe mana mea...
Face cam de 3-4 ori pe an.. nu e mare diferenţă însă..
Si la mine in toolbar aproape tot site-ul are PR4, ceea ce mi se pare un pic ciudat, dar e bine
In schimb pt rezultatele pt keyword-urile targetate au crescut, deci am mai multa concurenta![]()
ura! si la mine a crescut de la 1 la 3 pe prima pagina si la 2 pe pagini secundare...
e de bine![]()
da, si la mine se vede cresterea de pr la cateva siteuri. Unele au crescut, altele s-au mentinut, nici o coborare![]()
si la mine a crescut
Si la mine a crescut pagerankul in general !
Chiar daca la un site aveam pagerank 4 si acuma am 3 , nu este nici o problema , mai bine o crestere sanatoasa decat o prabusire zgomotoasa !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)