reactualizare ca reactualizare,cum sa scada de la PR 4 la PR 2...
Da, si unul din site-urile mele a trecut de la PR1 la PR2.
Nush cum ti-au disparut backlink-urilenu cred ca tine de update
poate o fost banate site-urile care iti faceau bl ... dak e asa.....e naspa ca daca se baneaza site-urile care iti faceau BL si tu erai in reciprocal cu ele poti fi si tu penalizat asa ca umbla si tu la parteneri....sau poate ti-au fost scoase
![]()
Ultima modificare făcută de Toto; 7th June 2008 la 00:41.
n-are nici o legatura cu asta...uitate ca majoritatea se plang ca scad in serps.Eu am picat 2 pozitii...prima pozitie e site dacia,a 2a siteu dacia,3a eu,4a eu...ca sa nu mai vorbim de fluctuatii de alea in functie de orele zilei ...
Si eu am scazut vreo 20 de pozitii la cateva site-uri si am pierdut mai mult de jumatate din BL-uri cu toate ca link-urile pe site-urile partenere sunt acolo si am mai facut rost de link-uri poate inca pe jumatate si cu toate ca PR-ul a crescut sau a stagnat. Inca nu sunt sigur de asta, dar cel putin la mine, la fiecare site la care am facut LE, in loc sa urce...scade cu fiecare LE facut. De la ultimul PR update avut loc acum o luna...cel putin cu unele din site-urile mele google parca isi bate joc. Inca o chestie.....acum doua zile de ex. am fost pe pagina 2 cu ejocuri.us, astazi sunt pe pagina 4, cu toate ca am mai obtinut BL-uri si nu oneway ci 3way. Mi se intampla pentru mai multe site-uri chestia asta.
Ultima modificare făcută de Iulian00; 6th June 2008 la 19:07.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)