Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile.![]()
Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Eu am statistici cu goals... probabil le-am setat mai repede ca tine.Originally posted by Razvan Pop
[b]Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile.![]()
Eu pe 17 le-am pus.
Cu stima,
Razvan Pop
Si eu am goals. Le-am setat dupa cum urmeaza:
1. la introducerea in cos a unui produs
2. la trecerea de acel pas (logare-inregistrare)
3. terminarea comenzii
Sunt doar primele doua in statistici. Probabil n-am pus corect pasul 3...
Dar important e ca am goals.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Ce e meserias la goal-urile astea e ca poti vedea care campanie sau referrer iti aduce clienti noi, sau care aduce subscriberi noi.. in functie de profilul site-ului. Plus, combinand aceste informatii cu alte statistici, poti afla usor profilul utilizatorului care odata ajuns pe site cumpara sau se inscrie pe site.Originally posted by Marius Ciocan
[b]Si eu am goals. Le-am setat dupa cum urmeaza:
1. la introducerea in cos a unui produs
2. la trecerea de acel pas (logare-inregistrare)
3. terminarea comenzii
Sunt doar primele doua in statistici. Probabil n-am pus corect pasul 3...
Dar important e ca am goals.
Dupa ce or sa se stabilizeze update-urile la analytics, o sa fie o scula super utila. De abia astept sa se maturizeze.![]()
Eu am unele pagini pe HTTPS.
Unii pasi din Goal sunt pe HTTP si altii pe HTTPS. AM pus codul pentru HTTPS, si de 3 zile nu mi-a aparut nimic la Goals.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Ai si tu rabdare... macar pana mai adauga ceva resurse pentru update-uri. Ca cica datele se preiau... numai ca nu se updateaza corespunzator. Din cate inteleg, datele preluate din scripturi se scriu bulk in db, si apoi ceva job-uri fac update-urile...Originally posted by Razvan Pop
[b]Eu am unele pagini pe HTTPS.
Unii pasi din Goal sunt pe HTTP si altii pe HTTPS. AM pus codul pentru HTTPS, si de 3 zile nu mi-a aparut nimic la Goals.![]()
nu mi s-au mai actualizat statisticile din data de 17...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Baietii au scos din meniu linkul pentru adaugat un site nou, dar il puteti lua bine-mersi din codul paginii. E doar comentat si pare sa mearga.
Lucian
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)