Cum nu este inca un post oficial, pun postul catre blogul meu.
Cum nu este inca un post oficial, pun postul catre blogul meu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
acum este oficial analytics.blogspot.com insa nu este disponibil pentru toata lumea trebuie insa sa mai asteptam cateva saptamani probabil
In primele 5 minute cand am citit rapoartele pe noul look, am fost tentat sa zic ca este o porcarie si era mult mai utila vechea interfata... Insa... Este de departe mult mult mai buna varianta noua... Dupa ce reusesti sa uiti vechea varianta si incepi sa o intelegi pe cea noua, iti dezvaluie informatii mult mai concise, puse la punct, mult mai utile...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
services.google.com/analytics/tour/index_en-US.html un preview al noului analytics.
Partea cu target your best markets mi se pare extraordinara.
la mine e de vreo 2-3 zile
dupa 2 minute, cautam link catre versiunea veche
N-am stat sa aprofundez insa pana acum cel mai mult imi place harta... ce-ar mai fi interesant de facut, sau poate e si nu am descoperit, un tools in care poti seta ce variabile sa fie facute publice si sa le afisezi pe site...
Mie imi place optiunea site overlay, unde poti sa vezi click-urile care s-au dat pe site, akm nu stiu cata acuratete are dar este interesanta.
Bla bla bla...
Desi mi se pare foarte inestetic trebuie sa recunosc ca prefer versiunea noua, detaliile sunt mult mai amanuntite (mai ales la Traffic Sources) si e mult mai usor de folosit/inteles.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)