Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile. :(
Versiune printabilă
Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile. :(
Totusi unele statisici sunt la "zi" :o
http://www.gemiv.com/poze/stats.jpg
Eu am statistici cu goals... probabil le-am setat mai repede ca tine.Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile. :(
Eu pe 17 le-am pus.
Si eu am goals. Le-am setat dupa cum urmeaza:
1. la introducerea in cos a unui produs
2. la trecerea de acel pas (logare-inregistrare)
3. terminarea comenzii
Sunt doar primele doua in statistici. Probabil n-am pus corect pasul 3...
Dar important e ca am goals.
Ce e meserias la goal-urile astea e ca poti vedea care campanie sau referrer iti aduce clienti noi, sau care aduce subscriberi noi.. in functie de profilul site-ului. Plus, combinand aceste informatii cu alte statistici, poti afla usor profilul utilizatorului care odata ajuns pe site cumpara sau se inscrie pe site.Citat:
Originally posted by Marius Ciocan
[b]Si eu am goals. Le-am setat dupa cum urmeaza:
1. la introducerea in cos a unui produs
2. la trecerea de acel pas (logare-inregistrare)
3. terminarea comenzii
Sunt doar primele doua in statistici. Probabil n-am pus corect pasul 3...
Dar important e ca am goals.
Dupa ce or sa se stabilizeze update-urile la analytics, o sa fie o scula super utila. De abia astept sa se maturizeze. :)
Eu am unele pagini pe HTTPS.
Unii pasi din Goal sunt pe HTTP si altii pe HTTPS. AM pus codul pentru HTTPS, si de 3 zile nu mi-a aparut nimic la Goals. :(
Ai si tu rabdare... macar pana mai adauga ceva resurse pentru update-uri. Ca cica datele se preiau... numai ca nu se updateaza corespunzator. Din cate inteleg, datele preluate din scripturi se scriu bulk in db, si apoi ceva job-uri fac update-urile...Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Eu am unele pagini pe HTTPS.
Unii pasi din Goal sunt pe HTTP si altii pe HTTPS. AM pus codul pentru HTTPS, si de 3 zile nu mi-a aparut nimic la Goals. :(
nu mi s-au mai actualizat statisticile din data de 17...
Baietii au scos din meniu linkul pentru adaugat un site nou, dar il puteti lua bine-mersi din codul paginii. E doar comentat si pare sa mearga.