:cry: :cry: :cry:
nu ma mai pot loga in contul de Analytics, voi puteti?
Versiune printabilă
:cry: :cry: :cry:
nu ma mai pot loga in contul de Analytics, voi puteti?
nope, face redirectionare dupa login
exact
sper sa isi revina repede ca nu am apucat sa vad nici jumate din ce face
eu am intrat....
folosind linkul
https://www.google.com/analytics/home/admin...d=xxxx&vid=yyyy
unde xxxx si yyyy sunt val voastre.
am intrat eu, dar sunt valorile vechi....deci nu e actualizat.
Gracias just_me, merge si la mine :)
o sa devina interesant dpdv. SEO momentul in care Google va folosi in algoritmul sau si datele obtinute prin google analytics. Mai devreme sau mai tarziu ei au sa faca acest lucru.
Eu cred ca Google Alalytics deja este un tool foarte important pentru google. Are acces la toate statisticile ale site-urilor deja inscrise, si deja cred ca sunt multe.
E o mutare inteligenta, dar daca e folosita cu cap, reprezinta un real atu al lui Google in fata concurentei.
Este undeva specificat confidentialitatea informatiilor trimise catre Google? Ma refer nici macar ei sa nu le vada. Nu cred. :D Si daca ar fi, tot cred ca au un overal trafic analizat :D
la mine sunt diferente mari intre ce arata google si ce arata trafic.ro.
asta la nivel de utilizatori totali, refereri ...tot
La refereri nici nu mi-i arata pe unii, iar in trafic sunt printre cei mai buni.
la cuvinte cheie, la fel mare diferenta ... practic la toate analizele pe care le da si trafic.ro sunt diferente.
la voi cum este?
Probabil din cauza ca scriptul google se pune in header, iar cel de la trafic.ro se pune de obicei la sfarsit, probabil anumite vizite nu sunt inregistrare de trafic.ro . Cand se intampla invers, nu-mi pot explica :)Citat:
Originally posted by shurub
[b]la mine sunt diferente mari intre ce arata google si ce arata trafic.ro.
hai sa zicem la vizitele totale, dar la refereri e varza, yahoo nici nu exsita :-)
la fel si altii ...