Poate ca asa este, insa ce nu as da sa am PR 7, 8 ...Originally posted by Razvan Pop
[b]PageRank-ul este o chestie de orgoliu![]()
Poate ca asa este, insa ce nu as da sa am PR 7, 8 ...Originally posted by Razvan Pop
[b]PageRank-ul este o chestie de orgoliu![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
PR5 si la mine pe cateva DC-uri.
Eu, totusi, cred ca ajuta PR si la SERP. Inainte de incidentul cu Google si DP, inaintea mea la "anunturi" erau doar site-uri cu PR mai mare decat al meu... Cred ca exista o legatura.
Numai bine!
da. si la mine apar cateva modificari pe vreo doua DC-uri. e de bine si asemenea va doresc si voua![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
eRwin,
Update-ul acesta de PR nu ar trebui sa schimbe cu nimic pozitiile in rezultate:
Matt CuttsAnd again, these PageRanks and backlinks have already been incorporated into scoring a while back (Google updates PageRank continually and continuously), but some people just love to look at PageRanks.
Pacat!
Sa vedem in urmatoarele zile, pana se stabilizeaza situatia...
am primit un mar... nu spun de la cine :p oricum are ranking mare...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Mie mi s-a updatat azi la celelalte 2 siteuri... fotofemei si bancadeimagini. Aparent, cineva FOARTE dragut mi-a bagat fotofemei in ODP... pacat ca nu stiu cine. Nu imi amintesc sa il fii propus. Anyway, multumesc persoanei misterioase care mi-a bagat fotofemei in ODP, wherever you are (ma rog... suna a Titanic da' asta e)...
Respect,
A. Popa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)