Detectez miscari tectonice pe 64.233.179.104 si 66.249.93.104. Se pare ca numarul de IBL scade drastic. Am verificat pentru vreo 6 situri si banuiala mi s-a confirmat.
Pe la voi cum e?
Detectez miscari tectonice pe 64.233.179.104 si 66.249.93.104. Se pare ca numarul de IBL scade drastic. Am verificat pentru vreo 6 situri si banuiala mi s-a confirmat.
Pe la voi cum e?
Pai...la mine e mai ciudat:
- pe .ro - la fel, adica maretul6 IBL (cat zis el si pana acum...)
- pe primul DC mentionat (64.233.179.104) : nr.de IBL e cam dublu, adica 15
- pe al doilea DC (66.249.93.104) IBL = .ro
p.s. MSN mie imi arata ceva de genul 180-190 IBL, ceea ce este clar mai aproape de realitate decat ce arata Google...; este atat de mare diferenta (in general) dintre ce arata unul si celalalt?
Se pare ca si PR-ul se schimba. Personal n-am observat inca asta la site-urile mele, insa am verificat pe alte site-uri... si treaba e nasoala. Toate scad.
Sunt doa]Postat în original de ITE @ Jan 15 2006, 02:23 PM) [post=9132
Se pare ca si PR-ul se schimba. Personal n-am observat inca asta la site-urile mele, insa am verificat pe alte site-uri... si treaba e nasoala. Toate scad.
[/QUOTE]
Sunt doar rezultate vechi. Nimic nou.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La mine se pare ca se mentine.. Cel putin asa imi pare..![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
- si la mine pt. 64.233.179.104 nr. de ibl-uri pt. toate site-urile este in scadere.
- pe google.com pt. un site care il am in coop-ul de la digitalpoint am dintr-o data cu 250 de ibl-uri mai mult, toate din partea celorlalti membrii coop. din cite stiam de obicei pe acestea nu le prea vedea...
- aseara cel putin, pt. mult timp, pe google.ro si google.com la o cautare pt. "matrimoniale" afisa 11.800.000 rezultate, iar la rezultate .ro 3.800.000. am incercat de mai multe ori pina pe la 2 cind m-am culcat si la fel. azi vad ca a revenit undeva pe la 2.000.000 rezultate, cum este de luni de zile...
Postat în original de lixor @ Jan 16 2006, 05:19 PM) [post=9174
Am vazut si eu ca numarul de rezultate variaza de la o zi la alta. Ba mai mult, am observat ca pozitiile pe world/ro la un keyword oscileaza foarte mult, odata cu varia]
- si la mine pt. 64.233.179.104 nr. de ibl-uri pt. toate site-urile este in scadere.
- pe google.com pt. un site care il am in coop-ul de la digitalpoint am dintr-o data cu 250 de ibl-uri mai mult, toate din partea celorlalti membrii coop. din cite stiam de obicei pe acestea nu le prea vedea...
- aseara cel putin, pt. mult timp, pe google.ro si google.com la o cautare pt. "matrimoniale" afisa 11.800.000 rezultate, iar la rezultate .ro 3.800.000. am incercat de mai multe ori pina pe la 2 cind m-am culcat si la fel. azi vad ca a revenit undeva pe la 2.000.000 rezultate, cum este de luni de zile...
[/QUOTE]
Am vazut si eu ca numarul de rezultate variaza de la o zi la alta. Ba mai mult, am observat ca pozitiile pe world/ro la un keyword oscileaza foarte mult, odata cu variatiile numarului de rezultate.
:blink: Mie (in dimineata asta) imi arata pe .ro, din 10 in 10min, rezultate cu totul diferite: ba in pagina 1, dupa in 2, apoi trec in 4, etc....; wtf ?!?
Da, e ceva ciudat. Se tot schimba rezultatele. Am vazut si eu. Nici nu mai stii care sint reale. Probabil ca se pregateste intrarea pentru Bigdaddy.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)