link removed
link removed
Ultima modificare făcută de kmedia; 24th April 2007 la 11:36. Motiv: link removed
Nu a disparut ...
http://www.google.com/search?q=site:...e=off&filter=0
Are toate paginile in supplemental.
Cum rezolvi ? Pune in Meta Description, exact ce ai si in titlu, pentru fiecare pagina, pentru ca din cate vad, titlurile sunt aprox. unice pentru fiecare pagina.
500 Euro quick![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
pai si meta description sunt unice exact ca si titlurile paginilor, exceptie fac cateva pagini din index care au acelasi titlu si description.
Deci am: title unic,meta keywords unic, meta description unic si asta in proportie de 90% din site. Modificarile astea sunt facute de vreo 4-5 luni.
ca ex :
link removed
O sa modific cum ai spus tu sa vedem, dar chiar nu inteleg...![]()
Pregatesc cecul, sunt cu pixul in mana gata de semnat![]()
Ultima modificare făcută de kmedia; 24th April 2007 la 11:36. Motiv: link removed
Toate titlurile tale incep cu "Locuri de munca - blabla..."
Pune partea variabila la inceput si partea fixa la sfarsit. De ex. in ex. pe care l-ai dat:
"Consultant financiar - Asigurari - Locuri de munca"
La categorii: "Nume categorie - Locuri de munca". Si in cod, pune intai <title> si apoi meta description si keywords si apoi restul.
Btw, liniile astea din codul tau unde se regasesc in site?
tztztz ...<NOSCRIPT>Locuri munca, locuri munca bucuresti, oferte de munca, cereri de munca, joburi, job, cv, curriculum vitae, angajari, recrutare, lucru.
<h1>Locuri de munca jobs job oferte de munca recrutare online</h1>
<h2>Oferte de locuri de munca si servicii de recrutare pentru companii</h2>
<h3>Locuri de munca in diferite domenii de activitate</h3></NOSCRIPT>
PS: Mai pregateste un cec![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ce face ejobs-ul asta din unii![]()
(ca banuiesc ca a avut aceeasi sursa de inspiratie ca si mine cand am facut prostia aia)
Am facut modificarile de title si meta, am facut si noul sitemap, l-am pus in google, acum asteptam sa vedem rezultatele..Merci frumos de indrumari Cristi si Diana..cred ca o sa jumulesc toate cecurile din carnet daca mai stau mult pe aici
Offtopic: Aurel nu inteleg ce ai vrut sa zici. Stiu ca site-ul are multe minusuri si sunt pe lista o multime de update-uri in limita timpului disponibil, dar chiar si asa mie nu imi este rusine cu el
Ma refeream la
de care spunea Diana, pentru ca e o greseala care o facusem si eu. Dar noroc ca am dat de forumul asta si am aflat de ea. O chestie asemanatoare o vazusem la ejobs, de unde ma si inspirasem ca am crezut ca e ok din moment ce stateau asa de bine in ranking.<NOSCRIPT>Locuri munca, locuri munca bucuresti, oferte de munca, cereri de munca, joburi, job, cv, curriculum vitae, angajari, recrutare, lucru.
<h1>Locuri de munca jobs job oferte de munca recrutare online</h1>
<h2>Oferte de locuri de munca si servicii de recrutare pentru companii</h2>
<h3>Locuri de munca in diferite domenii de activitate</h3></NOSCRIPT>
Cred ca Aurel se referea la quote-ul meu. Dar vad ca au disparut din cod
Vad ca am scris in acelasi timp![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
am facut prostia aia intradevar la inceput..adica acum mult timp incat am uitat de ea.e bine ca am facut putina curatenie acum
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)