link removed
Versiune printabilă
link removed
Nu a disparut ...
http://www.google.com/search?q=site:...e=off&filter=0
Are toate paginile in supplemental.
Cum rezolvi ? Pune in Meta Description, exact ce ai si in titlu, pentru fiecare pagina, pentru ca din cate vad, titlurile sunt aprox. unice pentru fiecare pagina.
500 Euro quick :)
pai si meta description sunt unice exact ca si titlurile paginilor, exceptie fac cateva pagini din index care au acelasi titlu si description.
Deci am: title unic,meta keywords unic, meta description unic si asta in proportie de 90% din site. Modificarile astea sunt facute de vreo 4-5 luni.
ca ex :
link removed
O sa modific cum ai spus tu sa vedem, dar chiar nu inteleg...:rolleyes:
Pregatesc cecul, sunt cu pixul in mana gata de semnat :D
Toate titlurile tale incep cu "Locuri de munca - blabla..."
Pune partea variabila la inceput si partea fixa la sfarsit. De ex. in ex. pe care l-ai dat:
"Consultant financiar - Asigurari - Locuri de munca"
La categorii: "Nume categorie - Locuri de munca". Si in cod, pune intai <title> si apoi meta description si keywords si apoi restul.
Btw, liniile astea din codul tau unde se regasesc in site?
tztztz ...Citat:
<NOSCRIPT>Locuri munca, locuri munca bucuresti, oferte de munca, cereri de munca, joburi, job, cv, curriculum vitae, angajari, recrutare, lucru.
<h1>Locuri de munca jobs job oferte de munca recrutare online</h1>
<h2>Oferte de locuri de munca si servicii de recrutare pentru companii</h2>
<h3>Locuri de munca in diferite domenii de activitate</h3></NOSCRIPT>
PS: Mai pregateste un cec :))
Ce face ejobs-ul asta din unii :"> :whistle: (ca banuiesc ca a avut aceeasi sursa de inspiratie ca si mine cand am facut prostia aia)
Am facut modificarile de title si meta, am facut si noul sitemap, l-am pus in google, acum asteptam sa vedem rezultatele..Merci frumos de indrumari Cristi si Diana..cred ca o sa jumulesc toate cecurile din carnet daca mai stau mult pe aici :))
Offtopic: Aurel nu inteleg ce ai vrut sa zici. Stiu ca site-ul are multe minusuri si sunt pe lista o multime de update-uri in limita timpului disponibil, dar chiar si asa mie nu imi este rusine cu el
Ma refeream la
de care spunea Diana, pentru ca e o greseala care o facusem si eu. Dar noroc ca am dat de forumul asta si am aflat de ea. O chestie asemanatoare o vazusem la ejobs, de unde ma si inspirasem ca am crezut ca e ok din moment ce stateau asa de bine in ranking.Citat:
<NOSCRIPT>Locuri munca, locuri munca bucuresti, oferte de munca, cereri de munca, joburi, job, cv, curriculum vitae, angajari, recrutare, lucru.
<h1>Locuri de munca jobs job oferte de munca recrutare online</h1>
<h2>Oferte de locuri de munca si servicii de recrutare pentru companii</h2>
<h3>Locuri de munca in diferite domenii de activitate</h3></NOSCRIPT>
Cred ca Aurel se referea la quote-ul meu. Dar vad ca au disparut din cod :clap:
Vad ca am scris in acelasi timp :)
am facut prostia aia intradevar la inceput..adica acum mult timp incat am uitat de ea.:rolleyes: e bine ca am facut putina curatenie acum :rockon:
Spam .. Ntz Ntz ...