Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Pagini neindexate dupa 2 luni

adrian993 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2022
    Vârstă
    32
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Pagini neindexate dupa 2 luni

Salutare.

Am un site care are indexate 22 de pagini pe Google si de aproape 2 luni nu imi mai indexeaza nicio pagina, indiferent ca e vorba de pagina sau articol pe blog.
    Am verificat robots.txt si permite indexarea, in Search Console imi zice asa:

Adresa URL nu este pe Google
    Această pagină nu este inclusă în index, dar nu din cauza unei erori. Vedeți detaliile de mai jos pentru a afla de ce nu a fost indexată

Ultima accesare cu crawlere - Nu este cazul

Descoperită – nu este indexată | Stare: Exclusă |

Ma gandeam ca am ceva ban de la Google, dar nu am Adsense pe el, DA a crescut de la 6 la 10 si cuvintele cheie de pe celelalte pagini indexate au avansat semnificativ si au inceput sa aduca trafic organic.

A mai avut cineva o problema similara?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    921
    Putere Rep
    33

Implicit

E o problema cu indexarea de ceva timp. Google a inceput sa devina mai selectiv, indexeaza din ce in ce mai greu site-urile, chiar si pe cele medii ca autoritate. E o intreaga discutie pe forumurile din afara.

Am lansat un blog de mai bine de o luna, domeniu vechi, are doar homepage indexat, desi sunt peste 10 articole pe el. Am observat indexare greoaie pentru noile articole si pe alte site-uri, care au trafic si multe pagini deja indexate.

Ce nisa e site-ul? Poate ai probleme cu drepturile de autor (filme, subtitrari, live streaming etc) sau altele de gen. Daca ai avea penalizare, ar trebui sa primesti mesaj in Google Search Console.

Domain Authority (DA) nu are legatura, e un metric independent inventat de MOZ pe baza masuratorilor proprii.

Ca sfat: Incearca sa trimiti link din alte pagini deja indexate catre cele noi si trimite-le, din nou, in Search Console la indexat.

Vezi si: https://www.searchenginejournal.com/...ow-to-recover/

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2022
    Vârstă
    32
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    E o problema cu indexarea de ceva timp. Google a inceput sa devina mai selectiv, indexeaza din ce in ce mai greu site-urile, chiar si pe cele medii ca autoritate. E o intreaga discutie pe forumurile din afara.

Am lansat un blog de mai bine de o luna, domeniu vechi, are doar homepage indexat, desi sunt peste 10 articole pe el. Am observat indexare greoaie pentru noile articole si pe alte site-uri, care au trafic si multe pagini deja indexate.

Ce nisa e site-ul? Poate ai probleme cu drepturile de autor (filme, subtitrari, live streaming etc) sau altele de gen. Daca ai avea penalizare, ar trebui sa primesti mesaj in Google Search Console.

Domain Authority (DA) nu are legatura, e un metric independent inventat de MOZ pe baza masuratorilor proprii.

Ca sfat: Incearca sa trimiti link din alte pagini deja indexate catre cele noi si trimite-le, din nou, in Search Console la indexat.
    Multumesc pentru raspuns.

O sa mai astept sa se indexeze.

Site-ul este de prezentare servicii si nu are filme, subtitrari, etc.

De cand am creat paginile, au link de pe prima pagina, care e indexata.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    261
    Putere Rep
    22

Implicit

Pt mine functioneaza sa trimiti semnale de social media (twitter, Pinterest etc). Apoi iau linkurile de social media si le dau Ping-uri, sau le trimiti catre servicii de indexing. Dar de obicei functioneaza doar pingurile linkurilor de social media.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2022
    Vârstă
    32
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Update: Cred ca Google a aflat ca m-a suparat si mi-a indexat azi inca 3 pagini.

Concluzia: Poti sa stai si 2 luni pentru indexarea unei pagini

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2022
    Vârstă
    32
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Update 2: Vazand ca a inceput sa indexeze din nou, am facut inca o pagina aseara si am trimis-o spre indexat. Dimineata era deja indexata , desi mai am vreo2-3 pagini/articole neindexate de o luna si ceva.

Concluzia: Cine sa il mai inteleaga si pe Google asta

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dacă site-urile sunt WordPress, uite cum fac eu:

Instalez un plugin care se cheamă Simple Googlebot. Ce face acest plugin este să-ți spună, cu o marjă de eroare destul de mică, dacă URL-ul a fost vizitat de Google Bot. În majoritatea cazurilor, atunci când postul apare vizitat, se indexează într-un interval de la câteva minute la câteva ore.

Dacă pagina nu a fost vizitată de Google Bot, fac submit la sitemap, din nou, manual: https://www.google.com/webmasters/si...temap-ului.xml. Atunci când folosesc plugins pentru sitemaps, am grijă să dau ping atât paginii sitemap.xml sau sitemap_index.xml, în funcție de pluginul SEO, pagină care conține o lista de alte sitemaps, cât și sitemap-ului care conține postul în sine. De exemplu, în Yoast este ceva de genul https://www.exemplu.com/post-sitemap22.xml.

Dacă nici asta nu a funcționat, mă duc în GSC și cer indexarea. Uneori, ca să-l ajut, postez URL-urile pe Twitter, Facebook și Medium.

Dacă există probleme repetate cu indexarea, pentru site-urile care merită timpul meu, setez Google Indexing API. Este gratuit, face parte din Google Cloud API. Atunci când am folosit Indexing API, posturile mi-au fost indexate în maxim 24 de ore. Sunt tutoriale pe Youtube, câteva minute de lucru pentru implementare. https://www.youtube.com/results?sear...e+indexing+api.

Sunt și câteva pluginuri de WP dedicate Google Indexing API (caută în WP repository Indexing API), dar și câteva plugins de SEO, gen Seopress, care au built-in support pentru Indexing API. Trebuie să testezi care ți se potrivește. Pentru a folosi Indexing API dintr-un plugin, ai nevoie de un JSON Key pe care ți-l furnizează Google.

Sfatul meu, dacă vrei să folosești API-ul, notează-ți pașii

Spor!
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    15

Implicit

viteza de indexare tine si de celeritatea cu care google bot viziteaza siteul. ca sa viziteze un site, trebuie sa vina de undeva, de pe alt site, pt ca google bot nu apare din neant direct pe un site. deci daca ai facut link building la un site, prin linkurile spre siteul tau pot sa vina si botii ca sa ti-l viziteze. cu cat ai mai multe conexiuni cu alte siteuri, cu atat vizitele pot fi mai dese.
    Oferta advertoriale publicate in directoare de articole generaliste. Vand linkuri sitewide.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.320
    Putere Rep
    40

Implicit

Salut, care este adresa site-ului tau? Este inscris in WMT?
    Studiu de caz pentru un magazin online

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    732
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de cristi_s Vezi Post
    viteza de indexare tine si de celeritatea cu care google bot viziteaza siteul. ca sa viziteze un site, trebuie sa vina de undeva, de pe alt site, pt ca google bot nu apare din neant direct pe un site. deci daca ai facut link building la un site, prin linkurile spre siteul tau pot sa vina si botii ca sa ti-l viziteze. cu cat ai mai multe conexiuni cu alte siteuri, cu atat vizitele pot fi mai dese.
    Poti solicita indexarea. Trimiti sitemap
    Poti vedea paginile neindexate. Vezi motivele. Poti solicita indexarea, url cu url
    Toate astea iau insa timp
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th October 2016, 04:38
  2. Clasare pagini dintr-un site dupa Page Rank
    De John în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd August 2013, 16:50
  3. Pagini vechi neindexate
    De Clax în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th December 2010, 10:20
  4. sa schimb title dupa 8 luni?