Salutare,
Exista vreun soft, aplicatie, extensie sau altceva care sa imi claseze paginile unui site dupa Page Rank? Ideal descrescator.
Am instalat SEOquake pentru Google Chrome, dar nu e chiar ce vreau eu.
As prefera ceva free.![]()
Salutare,
Exista vreun soft, aplicatie, extensie sau altceva care sa imi claseze paginile unui site dupa Page Rank? Ideal descrescator.
Am instalat SEOquake pentru Google Chrome, dar nu e chiar ce vreau eu.
As prefera ceva free.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, nu am lista de linkuri pe care sa o pun in soft. Caut ceva caruia sa ii dau domeniul principal si sa ia el automat la puricat toate paginile site-ului, dupa care sa le claseze in functie de pr. Sper ca m-am facut inteles.![]()
Asta face softul. Ai citit macar ce face?
You can extract all URLs from a website to quickly check PageRank of each particular page
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai asta face Parameter, poti sa ii dai sa scaneze paginile unui site si apoi sa afle ce PR au.
Scuzele mele baieti, am incurcat oalele.Merci pentru sugestie.
Cu toate astea, mai da si rateuri, dar e ok.![]()
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Nu e prea bun tool-ul de aici, nu pune paginile in ordine dupa PR ci le arata aleator si arata mult mai putine pagini decat numarul paginilor indexat in realitate de google sau alte motoare.
Am verificat la site cu 180 pagini indexate de G, tool-ul arata doar 40, la alt site cu 64 de pagini indexate, tool-ul arata doar 22 deci cam useless.
Foarte bun Parameter, il folosesc si eu si il recomand cu drag.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)