Salutare tuturor. Am lansat un blog imediat ce am cumpărat domeniul cu pachet hosting inclus. Blogul este creat in WP. Dupa cinci luni a trebuit sa refac întregul blog 118 pagini. Vreau sa va întreb în legătură cu poziționarea în serp. Contează vechimea domeniului sau va trebui sa aștept șase luni de la momentul în care am refăcut tot blogul ca sa crească în serp și practic sa îmi intre mai mulți vizitatori? Anul trecut acelas blog cu un conținut mai redus după șase luni a primit constant în jur de 400-500 de vizitatori pe zi. Am decis sa schimb domeniul și sa mai adaug 30 de pagini. Exista posibilitatea sa repete blogul aceeași performanta de anul trecut? Practic sunt doua intrebari:
1. Dacă blogul a fost refăcut complet după cinci luni din cauza unor erori în WP, se reseteaza timpul necesar de șase luni după care începe sa vina trafic mai consistent sau contează vechimea domeniului deși este acelaș conținut?
2. Dacă cu acelaș conținut (plus în 30 de pagini) pot repeta performanta de anul trecut cu 400 - 500 de vizitatori pe zi? Menționez ca atunci am desființat blogul pentru ca am vrut sa schimb domeniul sa fie mai optimizat pentru cuvinte cheie mai performante.
Orice clarificare sau părere este bine venită și apreciata.
Mulțumesc.

Răspunde cu citat