Nu știu despre voi, însă eu trag propria-mi concluzie:

N-am să cumpăr backlinks pentru PR. Sunt sigur că există un fel de PR în analiza Google, doar că cele vechi nu mai sunt de actualitate. E atât de simplu. PR-ul poate să fie egal, mai mare sau mai mic. Cu alte cuvinte, mergi la noroc. Am câteva proiecte pe care nu le-aș risca niciodată la noroc.

Pe de altă parte, diferența dintre un PR3 și un PR5 este considerabilă. Cine îmi garantează mie că saitul mai are încă PR5? Dau banii pe vorbe?

Alte analize poți face, nimic nu este, totuși, bătut în cuie. Și-atunci, ce pot face? Un singur lucru: aleg colaboratorul prin prisma rezultatelor pe care le-a obținut. Nu aleg site-ul pentru PR. E singurul meu leverage. Și singurul avantaj al celor ce vând linkuri - să obțină rezultate care să-l recomande, într-o industrie în care să calci pe bec înseamnă, foarte probabil, să-ți dai foc la afacere.

Mulți dintre voi trăți din vânzare de linkuri. Harsh times are coming (if are not already here). Google doesn't want you. Asta nu înseamnă că nu puteți să aveți rezultate prin intermediul campaniilor. Și aici m-aș opri, la campanii. Nu la un site cu un presupus PR5.