Am inteles ca in ultimele zile, saptamani, nu conteaza asta, google ar fi implementat iar ceva in algoritm. Am un site (adica 2) de stiri pentru femei, dar pe unul intampin probleme. Cautarile din google par sa scada pe zi ce trece. Site-ul are aproximativ un an, nici unul pe care l-am facut nu a crescut asa de repede ca asta. Aveam in cateva luni undeva la 1000, poate chiar mai bine - Organic Search. Am inceput unele colaborari, interesante ce-i drept cu site-uri mari. Surplus de vizite, pe langa mia mea alta +1000 sau mai bine. Am trimis ca nebunu articole si in timp am ajuns sa fiu preluat de RTV, realitatea, si nu mai stiu cate naiba site-uri mari, dar si site-uri mici, cu trust slab. Nu m-am uitat la cautarile din google pana acum cateva zile cand am ajuns la cateva sute + preluarile care intr-o zi ajung si la 70%. Bouncerate-ul e mare fata de celalat site care am 1000 de viz dar orgnice.

intrebarile mele sunt:
1. Cum iti dai seama daca te-a penalizat pentru content, daca nu ai zburat aproape de nicaieri din cuvintele cheie pe care le aveai in vizor?

2. E posibil ca traficul organic sa scada pentru ca eu am trustul mai slab ca celelate site-uri care imi preia articolele?

3. Se poate scapa de penalizarea contentului dublu? Cum?

Cineva mi-a spus ca am link-uri foarte bune la site, dar poate am fost penalizat din cauza contentului dublicat, sau asta: Google's "In The News" Box Now Lists More Than Traditional News Sites daca stie cineva engleza bine sa-mi spuna ce mai inseamna pe intelesul meu

Multumesc