Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Ajutor 'penalizare' site

andreiphd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Thai
    Posturi
    120
    Putere Rep
    28

Implicit Ajutor 'penalizare' site

Salut, am nevoie de parerile voastre in ceea ce priveste un sit de-al meu. Nu sunt expert si de aceea am nevoie de ajutorul vostru. Odata cu schimbarile de algoritm a celor de la Google de la sfarsitul lunii aprilie, situl meu nu mai rankeaza deloc pe cuvintele cheie, iar traficul e aproape inexistent. Am ales sa scot toate linkurile din sidebar (erau in jur de 8) si am trimis un email celor de la google ptr reanaliza. Ei mi-au trimis inapoi urmatorul mesaj:

Dear site owner or webmaster of NUMELESITULUI,
    We received a request from a site owner to reconsider NUMELESITULUI.
    We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team.
    Of course, there may be other issues with your site that affect your site's ranking. Google's computers determine the order of our search results using a series of formulas known as algorithms. We make hundreds of changes to our search algorithms each year, and we employ more than 200 different signals when ranking pages. As our algorithms change and as the web (including your site) changes, some fluctuation in ranking can happen as we make updates to present the best results to our users.
    If you've experienced a change in ranking which you suspect may be more than a simple algorithm change, there are other things you may want to investigate as possible causes, such as a major change to your site's content, content management system, or server architecture. For example, a site may not rank well if your server stops serving pages to Googlebot, or if you've changed the URLs for a large portion of your site's pages. This article has a list of other potential reasons your site may not be doing well in search.
    If you're still unable to resolve your issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
    Sincerely,
    Google Search Quality Team
    Din cate inteleg eu din mesajul primit ei nu mi-au penalizat situl. Ce ar trebui sa fac sa isi revina totusi? Astept cateva pareri, va multumesc frumos.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu inteleg ca nu l-au penalizat manual. Dar poate fi afectat de ceva automat gen Panda, Pinguin.
    Deci nu inseamna ca totul e ok si ca nu trebuie sa modifici nimic.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    28

Implicit

Acesta este mesajul automat cand tu faci o reconsiderare, si situl tau nu a fost penalizat manual.
    Acum faptul ca ai scos linkurile din sidebar probabil nu te va ajuta prea mult, si schimbarile nu vin deobicei de la o zi la alta.

andreiphd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Thai
    Posturi
    120
    Putere Rep
    28

Implicit

Am inteles... si totusi ce ar trebui sa fac sa isi revina cat de cat?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizare site de anunturi
    De sor2n în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 9th February 2012, 17:59
  2. Penalizare google (plagiere site)
    De golazo în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 14:21
  3. Optimizare site ajutor: vreau sa imi optimizez site-ul cine ma ajuta
    De Oana Banita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th May 2011, 18:20
  4. Ajutor site
    De M1Nu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th May 2011, 17:14
  5. mutare site cu penalizare google
    De epsilon în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th December 2008, 22:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.