Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Penalizare google (plagiere site)

golazo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Penalizare google (plagiere site)

Buna, am o problema destul de urata pot sa zic, de 4-5 zile nu mai am vizite pe site, nu mai sunt in cautarile google datorita continutului duplicat.

Site-ul meu este ligapariurilor.ro a fost copiat in mare parte de webmasters-ul site-ului pariuri-pe-net.com, iar acum practic mi-a luat locul in google pentru acele cuvinte cheie pentru ca are un site mai vechi.

Am intrebat prin multe parti si nu am ajuns la nicio rezolvare. Cum pot sa apar din nou in google pentru cuvintele respective si sa scap de acest plagiator??.. am incercat sa iau legatura cu el insa nu vrea nicicum sa dea vreun semn de viata.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

La prima vedere s-ar putea sa aiba autoritate mai mare ca al tau (el de exemplu are pr, tu nu). Iar asta l-ar fi putut avantaja.

Poti dovedi ca ti-a copiat textele? Du-te la host si vezi ce-ti spun. Scrie la Google (fa reconsideratie).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Cam asta am intrebat peste tot, cam ce metode as avea ca sa pot sa demonstrez ca textul imi apartine?? .. unde mai exact pot scrie la google?
    - articolele au fost indexate cu ceva luni bune inainte ca aceasta persoana sa imi copieze articole, nu stiu in ce masura m-ar putea ajuta acest lucru.

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru link, am trimis o reconsideratie, sper sa nu dureze mult.

Cristi am uitat sa iti spun de host, de cate ori am avut probleme cu articole copiate, primul lucru pe care l-am facut a fost sa trimit un email la hostul care ii detine site-ul si de fiecare data mi-au cerut dovezi, ba chiar unii m-au si acuzat ca eu sunt cel care a copiat articolele. Toti vor dovezi, care ar putea fi acelea, cum se poate demonstra ceva in aceasta situatie?... cum citeam pe diferite forumuri si comentarii de pe diferite bloguri, am observat ca foarte multi sunt in situatia asta, dar nu am vazut/citit ca cineva sa rezolve aceasta problema in vreun fel.

BlooM este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de golazo Vezi Post
    Cam asta am intrebat peste tot, cam ce metode as avea ca sa pot sa demonstrez ca textul imi apartine?? .. unde mai exact pot scrie la google?
    - articolele au fost indexate cu ceva luni bune inainte ca aceasta persoana sa imi copieze articole, nu stiu in ce masura m-ar putea ajuta acest lucru.
    Daca intr-adevar le-ai avut indexate inaintea lui, Google poate vedea asta si se va lua in calcul. Tu personal nu prea poti demonstra, dar din baza de date Google se poate afla cine si cum a copiat. Cache-ul ramane, asa ca asta e sansa ta. In cazul in care cei de la Google iti vor raspunde negativ reconsiderarii, mai fa o cerere in care sa specifici ca doresti verificarea indexarii si a cache-ului aferent perioadei cand ai scris tu articolele.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, multumesc pentru sfat, asa o sa fac.
    Asta ar fi raspunsul??.. sau e un mesaj general trimis de ei?

"Am primit din partea unui deținător de site o solicitare de reconsiderare a modului în care indexăm următorul site: ligapariurilor.ro

Vom examina site-ul. Atunci când vom considera că nu mai încalcă Regulamentul nostru pentru webmasteri, vom include din nou site-ul în indexul nostru. Acordați-ne câteva săptămâni pentru analizarea solicitării de reconsiderare. Noi examinăm toate solicitările, însă din păcate nu putem răspunde fiecărei solicitări în parte. "

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ai specificat in cerere situatia? Asteptam un semn de la tine despre ce se mai intampla
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Poti trimite si aici o plangere ca ti-au fost copiate articolele. De obicei se rezolva foarte repede si ii scoate articolele copiate din index si ii inchide contul Adsense pana le sterge de pe site ( daca are ).

http://www.google.com/support/bin/st....cs&ts=1114905
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 29th May 2011 la 15:32. Motiv: Am uitat linkul

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ai specificat in cerere situatia? Asteptam un semn de la tine despre ce se mai intampla
    - Am specificat in cerere situatia, o sa scriu aici ce se intampla in continoare.

- Totusi as vrea sa stiu, mesajul acela era un raspuns sau era un mesaj automat?

- Alex te rog spune unde mai exact pt ca nu ai lasat un link sau ceva.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizare google?
    De fatfrumos4u în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th March 2010, 20:09
  2. penalizare google ?
    De Anwar în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2009, 08:16
  3. Penalizare Google
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 10